Profile icon Profiel News icon Posts (20)
Blog image
  • Kind
  • momlife#sinterklaas#speelgoed#kids#kinderen#mama

De grote speelkamer opruiming

Alles met het oog op sinterklaas

De feestmaanden staan weer bijna voor de deur en dat betekent ook dat sinterklaas er weer aan zit te komen! Met een heleboel speelgoed in de speelkamer staat het nu eigenlijk wel zo’n beetje vol. In oktober is ook nog eens onze Vie jarig wat betekent dat er nog een lading extra speelgoed bijkomt. Zo besloten we dus om eens even rigoureus de kasten in te duiken om te kijken waar nu wel en waar nu niet mee gespeeld word.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind
  • kids#school#nieuwefase#opvoeding#mama#momlife

Klaar voor de grote school

Een nieuw avontuur

Het avontuur begint bijna, kleine meisjes worden groot en Jez is klaar voor het hele ‘grote’ school gebeuren. 27 april word onze middelste dame alweer 4 jaar. Nu kunnen we een heel cliché gebeuren op gaan ratelen over hoe snel alles gaat en hoe het mogelijk is dat met één keer knipperen, ze bij wijze van twee jaar overslaan, maar ik geloof dat we allemaal zelf wel weten hoe snel het omvliegt.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Eenkennig!

Nu een ruime vier maanden zit onze Jez alweer op de 'grote school' en daarmee is precies de eenkennings fase van onze jongste telg Vie gestart. In haar prille leventje heeft ze maar weinig momenten helemaal voor zichzelf gehad, met twee grote zussen ben je natuurlijk nooit snel alleen en moet je de aandacht altijd delen. Dat onze Vie dus echt niet gewend was aan die solo tijd, kwamen we toen snel achter.

Artikel lezen
2 Reacties tonen