Profile icon Profiel News icon Posts (12)
Blog image
  • Zwanger

Pcos bestrijden met eten?

Is het mogelijk om de symptomen van PCOS te bestrijden met voeding? Er wordt beweerd van wel en ik ga het proberen.

1,5 jaar na de beslissing om te sroppen met behandeling. Nog steeds kinderloos en misschien wel voor altijd. En misschien is het ook wel goed zo. Maar waar ik wel moeite mee heb is het overgewicht, de overbeharing, onregelmatige cyclus en alle andere irritante symptomen die horenbij het hebben van PCOS. Is daar nu echt niks tegen te doen? 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Stelletje ondankbare op moederdag

Ik kan me mateloos irriteren aan al die moeders die klagen over hun slechte moederdag. Zo lekker ego. Nou dan mag ik ook even ego zijn

Moederdag. Wat K** dag dit jaar zeg. Het 1e jaar nadat we officieel besloten hebben dat het traject klaar is. Het 1e jaar dat ik het ook ecbt even moeilijk had met alle reclames en alle berichtjes op social media en tv. Met een brok in mijn keel open ik s ochtends mijn facebook. Ja hoor, allemaal moeders met hun leuke zelfgemaakte kadootjes.

Artikel lezen
42 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Happy new year?! Zwanger het nieuwe jaar in?

eindelijk weer ongesteld geworden en de 2e terugplaatsing leek met kerst te worden. zouden we het nieuwe jaar zwanger in gaan?

Op 9 December werd ik weer ongesteld. Meteen bellen met het ziekenhuis en beginnen met de progynova. op 22 december moesten we langskomen voor de echo. En dat zou betekenen dat 2e kerstdag waarschijnlijk de terugplaatsing zou zijn.

Artikel lezen
3 Reacties tonen