Snap
  • Mama

Stelletje ondankbare deel 2

Na de vele reacties op mijn vorige blog wil ik in deze blog even reageren

Zo daar staat je relaas dan ineens op Facebook hahahaha.

In mijn vorige blog schreef ik over mijn gevoelens die ik had op de dag van Moederdag.

Nu hoor ik van alle kanten dat ik vind dat moeders nooit mogen klagen! Zo heb ik het nooit bedoeld.

Ik heb die blog geschreven om mijn gevoelens van die dag op te schrijven en het is nooit mijn bedoeling geweest om mensen te kwetsen. Net zoals dat die moeders die blogs over Moederdag niet geschreven hebben om mij te kwetsen. We wilden gewoon even ons gevoel kwijt. niet meer en niet minder! 

nu snap ik dat mijn blog heel ongenuanceerd over kan komen, maar verdriet kan je soms heel onredelijk maken! En hoewel ik vind dat mensen tegenwoordig eens wat sneller tevreden mogen zijn en dan bedoel ik niet alleen moeders, maar de mensen in het algemeen!

Op Moederdag was ik heel egoïstisch en misschien ook wel onredelijk, maar dat was wel wat ik op die dag voelde en dat is wat ik heb opgeschreven.

1 iemand reageerde dat ik blij moest zijn dat ik gezond was ofzo... Ehhhh wie zegt dat ik gezond ben? mijn lichaam is letterlijk kapot gemaakt door het traject en ik leef elke dag met pijn. Maar daar ben ik niet de enige in op de wereld. Er zijn mensen die het erger hebben dan ik.

Iedereen voelt dat wat hij voelt en iedereen mag daar over schrijven, vertellen, wat je maar wilt. En ja moeders verdienen het om af en toe in het zonnetje gezet te worden!

ik ben een proces van verwerking in gegaan en hoopte dat ik hier in mijn blog daar wat in kwijt kon, maar misschien ben ik dan op de verkeerde plek. Maar ook voor mijn werk als gastouder haalde ik hier altijd leuke en handige tips weg........

 

7 jaar geleden

dank je wel x

7 jaar geleden

dank je wel :) x

7 jaar geleden

Ben blij dat er mensen zij dei dat wel zagen :D dank je wel x

7 jaar geleden

dank je wel voor je berichtje :D x