6 jaar geleden

En hoe gaat het nu met je? Heeft de voeding geholpen of was het niet vol te houden? Ik wil het ook graag uit gaan testen maar het zou leuk/fijn zijn om het samen met iemand te kunnen doen! Is er iemand die dit ook wil? Groetjes

7 jaar geleden

Soms wel, maar ik voel me zoveel beter dat ik bij een dipje daar maar aan denk. En gewoon bij bijzondere dagen wat lekkers nemen helpt enorm. Ik neem nu bij zoete trek bijvoorbeeld een appeltaartje van havermout met appel, honing en kaneel. Je proeft het verschil bijna niet, maar je eet toch gezond. De eerste twee weken waren het moeilijkst. Ik was echt ziek van de afkickverschijnselen doordat je in een keer geen suiker meer binnenkrijgt. Als je daar eenmaal door bent ga je je echt veel beter voelen :-)

7 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie. Vindt je het niet moeilijk om vol te houden?

7 jaar geleden

Wat herkenbaar! Ook ik heb pcos met alle bijkomende vervelende kenmerken. Ik eet sinds een half jaar ook koolhydraatarm en merk enorme verbetering. Mijn cyclus is weer op gang gekomen, van met een beetje geluk een keer per half jaar, naar netjes iedere vijf weken. Ook ben ik eindelijk aan het afvallen. Super fijn. Ik wens je veel succes en hopelijk helpt het voor jou ook!

8 maanden geleden

Heeft u misschien wat recepten voor mij