Profile icon Profiel News icon Posts (40)
Blog image
  • Mama

Mijn slechtste moedereigenschap

​Ik zie mijzelf best als een 'oké' mama. Maar er is 1 klein dingetje waar ik finaal de mist mee in ga met mijn dreumes. Herkenbaar mama's?

Ik zie mijzelf best als een 'oké' mama. Af en toe denk ik dat de opvoedingspolitie* best trots op mij is. Ik lees elke dag een boekje met Gijs, ik geef hem gezond eten, schone kleren, heel veel liefde en soms chocola. Ja, ik kan wel zeggen dat ik het meestal goed doe. Maar er is 1 klein dingetje waar ik finaal de mist mee in ga.

Artikel lezen
8 Reacties tonen
Blog image

Boevenmail voor Kjelt

Ken je mijn blogvriendin Mandy al? We hadden afgelopen woensdag een speeldate met de kindjes. Blijkt dat die 2 samen dikke bengels zijn.

Blogvriendinnen Elke van 'Elkeblogt' en Mandy van 'Little Yellowstone' hebben allebei een zoontje. Elke heeft Gijs van ongeveer 1,5 jaar en Mandy heeft Kjelt van bijna 2. De jongens konden het zo goed met elkaar vinden bij de speeldate dat ze "mailbuddies" zijn geworden. Vandaag de eerste mail gemaakt door Gijs voor Kjelt.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Hoe het ook kan #genoeggezwegen

Internet staat op het moment vol met horrorverhalen over bevallen in het ziekenhuis, ik vertel je op welke manier ik goed ben opgevangen.

Dit is niet als tegenbericht voor de actie #genoeggezwegen maar ik wil je graag vertellen hoe het ook kan, dat er ook ziekenhuispersoneel en verloskundigen bestaan die hun werk goed doen en die het belang van de patiënten handelen.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

waarom "overtijd lopen" stom is!

​Op mijn uitgerekende datum zat ik er klaar voor maar ik moest nog 11 dagen wachten, vreselijk!

Je gaat er vanuit dat je 9 maanden zwanger bent, 40 weken. Vooral bij een eerste ben je elke week (soms elke dag) aan het tellen. De laatste maanden ben je aan het aftellen. Je krijgt dagelijks de vraag hoe lang je nog moet en je leeft helemaal naar de 40 weken. En dan is het zover, je bent 40 weken zwanger, de baby mag komen MAAR DE BABY KOMT NIET!!

Artikel lezen
14 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Mijn valkuilen als mama

In mijn zoons ogen ben ik natuurlijk de perfecte mama. Maar jij en ik weten wel beter..

Opvoeden, het leukste en moeilijkste wat er is. Ik doe mijn best hoor en het gaat me tot nu redelijk goed af. Hij krijgt eten, drinken, schone luiers, aandacht, liefde en voor de rest alles wat zijn kleine boevenhartje maar wil. Maar ik ben zeker niet een "perfect mommy" ik durf wel toe te geven dat ik een paar kleine valkuiltjes heb.

Artikel lezen
3 Reacties tonen