7 jaar geleden

haha wat een leuke blog om te lezen en heel herkenbaar, onze dochter van 1,5 jaar eet de helft maar op wat er op dat bordje leg, ze is geen grote eter maar je kan je haar blij maken met komkommer, wortels, fruit, smoothies, broccoli, bloemkool, bonen, pap, pasta en aardappelschijfjes en de lekkere dingen zoals kaas/wortels knabbels/lange vinger/rozijnen/kaakje/kaas stengel. Brood en overige aardappelsoorten gaan er met moeite in, ze is klein voor haar leeftijd en wat te licht maar ze rent door heel het huis heen en is iedere dag vrolijk

7 jaar geleden

Wat leuk om te zien . En gek om te zien dat vele kindjes toch niet alles lusten. Mijn kleintje van 15 maanden eet vanaf het begin echt alles wat je hem geeft . Heerlijk zo een alles eter .

7 jaar geleden

Mijn zoontje van juni 2015 Vind groene groenten erg lekker Ik prak bijna alle groenten met aardappelen en sinds deze week wil hij zelf eten(gaat nog niet zo goed) Worteltjes vind hij heerlijk maar niet geprakt, deze doe ik met stukjes aardappel. Pasta vind hij ook heerlijk lekker met tomaten saus met gehakt erdoor. Gelukkig geen moeilijke eter Gebakken vis vind hij heerlijk, hij eet dan ook zo 2/3 hele gebakken schol op. Zo blij dat hij ht lekker vind.

7 jaar geleden

Zo leuk om te zien! En ik zie gelukkig in de reacties al dat mijn kinderen geen uitzondering zijn dat ze echt veel meer eten (ook dochter van juli 2015). Wat bij haar wel werkte was haar het bord voor schuiven en niets geven. Wat ik gaf at ze niet en wat ze zelf kon pakken schoof ze zo naar binnen.. dus voortaan het bord voor haar neus en ze eet super, als ze de aardappelen en vleesje/vis op heeft gaat ze mopperen, dat negeren en ze eet ook haar groenten zo makkelijk!!