Snap

Boevenmail voor Kjelt

Ken je mijn blogvriendin Mandy al? We hadden afgelopen woensdag een speeldate met de kindjes. Blijkt dat die 2 samen dikke bengels zijn.

Blogvriendinnen Elke van 'Elkeblogt' en Mandy van 'Little Yellowstone' hebben allebei een zoontje. Elke heeft Gijs van ongeveer 1,5 jaar en Mandy heeft Kjelt van bijna 2. De jongens konden het zo goed met elkaar vinden bij de speeldate dat ze "mailbuddies" zijn geworden. Vandaag de eerste mail gemaakt door Gijs voor Kjelt.

SMLXL

Aan: boefjekjelt@hotmail.com

onderwerp: Vriendjes

Hoi Kjelt,

Weet je nog dat we vorige week woensdag naar de binnenspeeltuin gingen? Dat was zo leuk! Nog bedankt voor de te gekke streken die jij mij hebt geleerd. Ik zie nu in dat ik echt snel moet leren lopen, zo grappig die spelletjes die je met jouw mama doet. Jij rent weg mama roept jou en jij rent nog harder weg haha en dan gaat mama jou ook nog pakken, ga ik ook doen.

En weet je wat ik het allergrappigste vond. Mijn mama wilde steeds foto's maken van ons samen en wij gingen jammeren en wegkruipen haha dat zal haar leren. Ze neemt dat ding overal mee. Schaam me dood voor haar. Papa schaamt zich er ook voor zei hij zelf tegen mij toen ze de vorige keer de camera meenam naar het consultatiebureau.

Mijn mama zegt dat we nog een keer gaan afspreken. Dat wordt echt heel erg leuk! Kan niet wachten. O heb je nog tips voor als je je kleren niet aan wilt? Mijn mama wil mij altijd van die mooie kleren aan doen terwijl ik gewoon in de pyjama wil lopen. Ik snap dat niet. Ik gil en krijs maar ze doet het gewoon.

O Kjelt heb je deze aflevering van Teletubbies al gezien? Hier moet ik altijd zo om lachen.

Tot snel,

Gijs

Psst kijk snel op de blog van Mandy voor het mailtje van Kjelt ;) Little Yellowstone'

7 jaar geleden

:D zo leuk!!