Profile icon Profiel News icon Posts (16)
Blog image
  • Kind

Ons gezinnetje, we zijn gelukkig en gezond, of.... (16)

We zijn gelukkig met z'n vieren en proberen er het leukste van te maken. Toch krijgen we te maken met onverklaarbare driftbuien..

in de maanden die volgen zijn we allemaal erg gelukkig. Al zou het wel fijn zijn als Syd ging lopen. Uiteindelijk loopt hij pas als hij 21 maanden is. In het begin stijfjes, maar hij begint steeds beter te lopen. Kletsen daarintegen kan hij als brugman, al voor zn eerste verjaardag maakte hij al hele zinnen.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Ivf/Icsi poging nr 2 (blog 9)

Na een pauze van 2 maanden zijn we weer klaar voor een volgende poging. We hebben weer een halve Apotheek in onze koelkast staan.

Na 2 maanden rust zijn we wel weer genoeg opgeknapt voor een nieuwe poging. We bellen Maastricht en maken meteen een afspraak. na een paar dagen kunnen we al terecht in Maastricht. Natuurlijk begin ik ook deze poging met de pil, 3 weken lang slik ik deze, aansluitend begin ik met de decapeptyl, en na 2 weken de puregon erbij. Alles ziet er goed uit, alleen heb ik nu minder follikels als bij de eerste poging, maar dit was helemaal niet zo erg.

Artikel lezen
10 Reacties tonen