Profile icon Profiel News icon Posts (10)
Blog image
  • Mama
  • Zwanger
  • vroeggeboorte
  • Mama,
  • zwanger,
  • onzekerheid,
  • angst,

Ongepland een verrassing met onverwacht einde.Deel 8!

In deel 1 tot en met deel 7 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje

In deel 1 tot en met deel 7 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Na ervoor gekozen te hebben er volledig voor te gaan loopt alles anders dan gepland en belandde ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik bevielop 4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden. Het verwerken en de emoties erna heb ik in de vorige blogs beschreven.
In deze blog lees je hoe ik verschrikkelijk 2013 afsluit en vol goede moed aan 2014 start.
2013 hadden we bij mijn ouders uitgeluid en tevens 2014 ingeluid. Wat een verschrikkelijk emotioneel, verdrietig en zwaar jaar was 2013.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ongepland een verrassing met onverwacht einde.Deel 7!

In deel 1 tot en met deel 6 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje.

 En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen, wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik bevielop 4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In deze blog lees je hoe de weken, maanden na de crematie zijn geweest en hoe je toch door moet met je leven.
Mijn neefje was geboren en ik had zo'n dubbel gevoel. Ik was blij voor mijn broertje en zijn vriendin, maar toch was er ook een stukje jaloezie dat om de hoek kwam kijken. Een stukje woede in een andere hoek. De vraag: waarom mochten wij dit niet meemaken? stond op de voorgrond.
Ik had zoveel moedergevoelens en moederliefde in me en dit zou niet beantwoord worden door een lief klein baby'tje, maar onvervuld blijven.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ongepland een verrassing met onverwacht einde.Deel 6

In deel 1 tot en met deel 5 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje.

In deel 1 tot en met deel 5 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik bevielop 04-10-2012 van onze eerste zoon Casper die, na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In deze blog lees je hoe de weken/maanden na de crematie zijn geweest en hoe je toch door moet met je leven.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Ongepland een verrassing met onverwacht einde. Deel 5

In deel 1 tot en met deel 4 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. Na 4 maanden samenzijn met mijn vriend.

In deel 1 tot en met deel 4 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Na veel praten zijn we er volledig voor gegaan  Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op 04-10-2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen

Ongepland een verrassing met onverwacht einde. Deel 4

In deel 1, deel 2 en deel 3 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje

In deel 1, deel 2 en deel 3 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. Ik was pas vier maanden samen met mijn, nu, man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen
Toen het eindelijk duidelijk was voor ons zijn we, na een relatie van zeven maanden, samen gaan wonen. We wilden gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belandde ik met 23 weken zwangerschap in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op 4-10-2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.

Artikel lezen
14 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger
  • Gezond

Ongepland een verrassing met onverwacht einde.Deel 2

Na 4 maanden samen raakte ik ongepland zwanger van ons 1e kindje. Dit eindigde, na vele gesprekken in de keuze om ervoor te gaan!

In deel 1 kon je lezen hoe ik na 4 maanden samen zijn met mijn huidige man ongepland zwanger raakte van ons 1e kindje. Dit eindigde, na een emotionele periode van vele gesprekken, knopen doorhakken en besluiten wat en hoe gaan we het doen, met 19 weken in een ziekenhuisopname. Lees hier in deel 2 verder hoe het afloopt.

Artikel lezen
2 Reacties tonen