Profile icon Profiel News icon Posts (6)
Blog image
  • Mama

Eenmaal thuis, en dan?

Op 19 november kwamen we thuis. Hoe wij dit hebben ervaren? Kun je in dit nieuwe blog lezen!

Toen we eindelijk thuis kwamen was Yara inmiddels 6 daagjes jong. Het eerste dat we best spannend vonden was hoe de katten zouden reageren. De keren dat ik in het ziekenhuis lag en weer thuiskwam voelde ik aan hun vacht dat ze erg gestrest waren. Ze waren blij wanneer ik weer thuis kwam. Maar dit keer kwam ik natuurlijk niet alleen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Bevallingsverhalen
  • zwangerschapsvergiftiging
  • Zwangerschapsdiabetes

Mijn bevallingsverhaal (36 weken en 5 dagen zwanger)

In deze blog vertel ik over mijn bevalling.met 36+4 werd ik ingeleid wegens zwangerschapsvergiftiging en ik ben bevallen met 36+5

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen over mijn zwangerschap, en dat ik met 36 weken en 4 dagen zwangerschap een bloeddruk van 178/110 ben ingeleid, omdat toen wel duidelijk was dat de vergiftiging toch echt had doorgezet. Ik had die week vanaf maandag al niet goed geslapen, en toen we voor controle CTG en bloeddruk kwamen had ik dus al een slecht voorgevoel. Ik wist dat er iets niet goed zou zijn, af en toe had ik pijn tussen mijn schouderbladen en dit meldde ik dan ook direct bij de verloskundige die mijn bloeddruk kwam meten.. Toen dus bleek dat hij zo hoog is is er meteen ingegrepen. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Nieuws
  • Zwanger

Mijn zwangerschap in het kort (Deel 1)

In deze blog wil ik in het kort vertellen hoe mijn zwangerschap van week 1 tot week 20 is verlopen.

Het was 1 april 2015.. Ik had al een paar dagen last van pijnlijke borsten, en ik was nog steeds niet gaan menstrueren. Ik besloot dus toch maar even een test te doen die ochtend. Ik had gewoon een goedkope test gehaald, een hcg test waarop je een paar druppels urine moest laten vallen. Nadat ik dit had gedaan, en in spanning naar mijn vriend toe ging de nog boven in bed lag liep de test  'vast' ik had er dus niet genoeg urine opgedaan en besloot om er nog een drupje op te doen. En toen kwamen er echt TWEE(!!) streepjes te voorschijn.. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen