Snap
  • Mama
  • Relatie

Mij even voorstellen.. & Gelukkig nieuwjaar!

Mijn eerste blog.. waarin k mij zelf en mijn dochter aan jullie voor wil stellen.

Hallo mama's!

Ik wil me in mijn allereerste blog even voorstellen..

Mijn naam is Cynthia, ik ben geboren op 18 maart 1994 en ben nu dus 21 ( op het moment van schrijven!) .

Afgelopen jaar is op 13 november 2015 mijn dochtertje Yara geboren. Zij werd na een zwangerschap 36 weken en 5 dagen geboren. Ik ben ingeleid omdat het voor ons beide niet meer veilig was. Hierover zal ik in een latere blog meer vertellen.

Op dit moment ben ik nog een thuis-blijf mama, maar de bedoeling is dat ik na mijn verlof weer aan het werk ga. Waar en wanneer precies hangt natuurlijk af van hoe snel ik een baan vind. Dat is met de huidige economie etc. Ik heb in 2015 mijn verkoopdiploma behaald, en ik wilde door leren en een hele andere kant op gaan en ik was dan ook toegelaten voor de opleiding 'Juridisch medewerker openbare zaken'. Dit plan gaat voorlopig even niet door, omdat ik nu mijn prachtige dochter heb

                                                        

En nu hoor ik jullie denken.. en de papa van Yara..?

Dat is Ricardo, en hij is geweldig, mijn steun en mijn toeverlaat en ik zal echt niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Hij is 26 jaar, en samen met hem en onze dochter wonen we in een leuke rijtjeswoning in Stadskanaal ( Groningen ).

Als er nog iets is dat jullie over mij//ons wilt weten, mogen jullie natuurlijk onder in de reacties vragen stellen.

en dan nu...

GELUKKIG NIEUWJAAR!! 

Het is alweer 2 januari, we gaan een gelukkig en hopelijk gezond nieuwjaar in, waarin we weer dromen kunnen waarmaken, van elkaar gaan genieten, en er in moeilijke tijden voor elkaar zullen zijn..

                                                                     

8 jaar geleden

Gelukkig nieuwjaar! En veel blogplezier op Mamaplaats! :)

8 jaar geleden

Dankje wel Joycies! Er staan inmiddels nog twee blogs online ( mijn zwangerschap ) Als je tips hebt, die zijn altijd welkom!

8 jaar geleden

Haha! Ik wilde het al heel lang doen.. En tooen ik dit tegen kwam een tijdje terug dacht ik dat ga ik hier doen! Ik heb al twee nieuwe blogs geplaatst. Vanaf nu hoop ik 1 of 2 per dag te gaan plaatsen! Tips zijn altijd welkom, het is voor mij nog aallemaal heel nieuw. Ook al volg ik meerdere bloggers, maar dan vooral beautybloggers!

8 jaar geleden

Welkom op mamaplaats en veel blog plezier