Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwangerschapsverlof
  • uitjes
  • Vluchtkoffer
  • 35weken

35 weken

Nog 1 weekje werken en dan…..

Het is aftellen! Maar dan is het ook bijna zover! VERLOF! Of ik er naar uitzie…. Ja natuurlijk. Maar als het nog een week langer was geweest, dan keek ik een weekje langer uit en was het ook goed. Anyway, volgende week donderdag is het zover. Om 12.30uur stop ik met mijn main-werkzaamheden, achter de schermen blijf ik nog wel actief. Want, zelfstandig ondernemer met 2 kei-collega’s en er moeten toch wat dingen geregeld blijven dan hè. Dat zal menig zelfstandig onderneemsters begrijpen. 

Maar toch breekt er een tijd aan om leuke dingen te gaan doen met de oudste 2. En die planning staat hoor! Afgelopen dinsdag zijn we al gezellig naar Hans en Grietje in Zeewolde geweest. Heerlijk om die twee met elkaar te zien spelen! Hand in hand, Ezra zorgt zo goed voor zijn zusje Rosa. 

Morgen gaat Ezra met z’n oma, opa en nichtje naar de dierentuin. Zondag gaan we met vrienden naar Toverland! En dat is echt nog niet alles. Ik heb nog veel meer op de planning staan. 

Naast leuke dingen doen is het natuurlijk ook toeleven naar de komst van de kleine man. Iemand vroeg mij vandaag of ik mijn ‘vluchtkoffer’ al klaar had staan. En nee, dat heb ik niet. Eigenlijk heb ik nog geen tijd gehad om het in te pakken. En daarnaast denk ik: ‘Zolang ik die koffer nog niet heb ingepakt, blijft die kleine vast nog wel zitten’. ;) Het antwoord van de oudere persoon was: ‘Dat is precies de rede dat ik mijn donor-codicil nog niet heb ingevuld!’ Het gevoel dat….. ik vond het grappig  🤣 

Op de hoogte blijven van mijn uitjes met de kids, check @PeaHa2108 op insta 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij PraHa2108?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.