Profile icon Profiel News icon Posts (17)
Blog image

De periode van afleiding is voorbij.. Wat nu>?

Hoe gaat het met mij wanneer ik thuis ben. Wanneer ik alleen ben en geen afleiding heb...

Het is nog niet eens maandag wanneer het eigenlijk al voor de eerste keer mis gaat. Ik ben deze ochtend op de bank geploft en eigenlijk niet meer opgestaan om iets anders te doen dan plassen of Tijs een flesje geven. Wanneer Frank langs loopt zie ik zijn bezorgde blik en ik krijg een knuffel. Daarna begin ik te huilen en vertel dat ik mij echt niet goed voel. Ik ben moe, moe en nog eens moe.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Een weekje wel.....!

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen mochten wij naar huis. Helemaal gesloopt en kapot daar aangekomen..

Ik heb altijd in Den Haag gewoond en zoals je heb gelezen zijn wij ook bezig om hierheen terug te verhuizen. Hier wonen ook een heleboel kennissen, vrienden en vriendinnen van mij. Deze komen natuurlijk graag langs wanneer ik een paar dagen in Den Haag verblijf. Niet vanwege mij hoor! Nee ik ben niet meer nummer 1.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

En dan mogen wij misschien toch naar huis?

​In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat wij weer slecht nieuw kregen en toch een nacht moesten blijven. Hoe gaat het nu verder?

De volgende metingen zijn gelukkig goed en hij hoeft verder geen infuus toeters of bellen. Meneer doet het nog steeds heel goed en slaapt die nacht als een os. Hij wordt maar 1 keer wakker om een uurtje of vier en valt daarna eigenlijk vrij snel weer in slaap. Bij deze meting is meneer zijn koorts al enorm gezakt en gaat het nog om een 0,1 graad. Nog 2 metingen goed en meneer die mag naar huis!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

De tweede keer..Verschrikkelijk beter best

Wat tref ik aan als ik binnen kom. Is mijn kleine man rustig of heeft hij veel pijn? Wil hij drinken of niet? Hoe zal het deze keer gaan.

Wanneer ik achter de arts de zaal binnenloopt ligt Tijs al in het zicht. Hij ligt rustig in zijn bedje. Zijn bedje staat niet schuin zoals de vorige keer. Wel is hij weer enorm opgezwollen van het vocht dat hij krijgt. Wanneer ik bij het bedje aankom is hij boos. De verpleegster probeert het speentje in zijn mond te doen en hij begint druk te zuigen. Niet voor lang en hij huilt alweer. Dan komt ze aan met een flesje suikerwater. Daar moet hij niets van hebben. Meneer wil natuurlijk melk!! Er valt een enorme last van mijn schouders op dat moment en ik kan een lach op mijn gezicht toveren.

Artikel lezen
2 Reacties tonen