Snap
  • Baby

Jaaaa daar is ze weer

JA hoor we zijn weer even terug. Even vertellen waarom ik even gestopt ben met schrijven

Jeetje het is inmiddels al weer 20 januari 2017. Ruim 4 maanden geleden schreef ik mijn laatste blog. Terwijl ik zo graag had doorgeschreven.

Zoals jullie weten heb ik heel erg veel meegemaakt met mijn zoontje Tijs en ik heb ook nog zeker heel erg veel te vertellen. Ik zal jullie allereerst vertellen dat het heel erg goed met hem gaat. Hij is heel erg vrolijk en een enorme onderzoeker. Aankomende Zondag is er alweer een jaar voorbij. Een jaar vol met emoties, vragen, onzekerheid maar zeker ook heel erg veel leuke dingen. 

Wat er gebeurd op 19 september 2016

Ik ben natuurlijk niet zomaar gestopt met schrijven daar is heel wat aan vooraf gegaan. Inmiddels woonde ik met mijn gezin bij mijn ouders in totdat ons nieuwe huis klaar is. Dit geeft veel steun en rust voor ons. Ze vinden het leuk om op te passen en voor ons is het fijn om bij te tanken. 

Omdat wij verhuist zijn van Arnhem naar Den Haag moest ik natuurlijk opzoek naar een nieuwe baan en moest ik veel regelen omtrent Tijs. Ik ben wel de maand augustus thuis geweest maar dit was niet genoeg. Nu vond ik in september vrij snel een baan en kon ik diezelfde week nog beginnen. Maar ik had nog een sollicitatie lopen. Hier had ik al eerder gewerkt en na alles zou ik een beetje rust  wel fijn vinden. Niet alles nieuw. Deze baan zou pas starten in oktober en ik moest hiervoor een studie doen. 

De druppel

Het ging al weken niet goed met mij en ik was een bom die op ontploffen stond. Ik huilde erg veel en had nergens meer energie voor. 20 september heb ik onder druk de telefoon gepakt en ik kreeg een diagnose.....

postnatale depressie......!?!??

Op advies ben ik even gestopt met schrijven alles werd mij veel te veel.....

Nu een de rust pakken die ik nodig heb en hopelijk kan ik binnenkort weer verder met mijn verhaal

7 jaar geleden

Fijn om te horen dat jullie een huisje hebben gevonden. hopelijk vind je snel je rust en kun je het afgelopen jaar grustig verwerken. Neem zo veel tijd als je nodig hebt. Er gaat niets boven je gezondheid. Xx

7 jaar geleden

Goed dat je nu eerst aan jezelf denkt, schrijven kan altijd nog, je beter voelen is belangrijker. Sterkte xxx