Snap
  • Zwanger

ONDERZOEK, ONDERZOEK, ONDERZOEK......

​Afgelopen week zijn wij ook nog in het ziekenhuis geweest bij de kindercardioloog.

Afgelopen week zijn wij ook nog in het ziekenhuis geweest bij de kindercardioloog. Zoals je hebt kunnen lezen heeft ze ons naar huis gestuurd om terug te komen voor een volledig onderzoek. Deze vond plaats op 6 april.

6 April

Het is best spannend vandaag. De vorige keer hebben ze het gehad over kinderen een roesje geven bij een hartonderzoek. Zou Tijs dat ook moeten of is hij heel erg rustig.

Eenmaal in het Radboud aangekomen gaan wij weer opzoek naar de juiste afdeling. Wie ooit in het Radboud is geweest weet dat dat soms best een zoektocht kan worden. Gelukkig hangen er van die handige bordjes. Wij moeten ons natuurlijk wel melden in het kindergedeelte en wij gaan hier dan ook zeker naar op weg. Na onze wandeling van 20 minuten komen wij aan op de juiste afdeling. Na de foto van Tijs en de aanmelding mogen wij plaatsnemen tussen de blokken en je moet oppassen dat je niet struikelt over het kinderspeelgoed. Onze kleine man staat met zijn ogen dicht op de foto. Hij was namelijk nog in diepe slaap.

Het wachten duurt nog wel iets te lang maar gelukkig mogen we na een uitloopt van een kwartiertje toch naar binnen lopen. Ik heb direct een vertrouwd gevoel en zoals ik verwachten wordt meneer uitgekleed en helemaal volgeplakt met stikkers. Hij spartelt enthousiast en hij lacht. Er valt een last van mijn schouders en ik lach met hem mee. Het is wel heel gek op te zien. Zo een klein hummeltje op de die grote tafel vol met stikkers.

Na de onderzoeken die ruim 3 kwartier duurde krijgen wij de uitslag. Tijs heeft een enorm klein gaatje en zal hier prima mee kunnen leven. Hij is klein genoeg om volledig te kunnen verdwijnen. Hij zal wel onder behandeling blijven zolang het gaatje aanwezig is maar pas over een half jaar weer hier zijn.

Nadat wij thuis komen uit het ziekenhuis ga ik even naar mijn bedje. Zo een ochtend is echt heel slopend voor mij. Vanmiddag komt de fysio voor het eerst en zal het ook weer opletten zijn.

Die middag komt fysio binnen ik zal haar Nita noemen. Een wat oudere dame maar ze lijkt mij wel kundig. Ze doet wat testjes met hem, luistert naar het verhaal en schrijft een heleboel dingetjes op. Ze geeft aan dat wij moeten oefenen omdat Tijs een voorkeurshouding heeft en dit nemen wij dan ook ten harte. Pff ze is weg. ( Tijs die vond haar niets laten wij eerlijk zijn)

14 april

Vandaag gaan wij voor het eerst de kinderarts en fysio ontmoeten in het Rijnstate daar waar Tijs (voorlopig) onder behandeling komt. De fysio is een flinke dame maar heel erg aardig en geeft aan dat hij redelijk op schema ligt. Tijs is net wakker en hij heeft duidelijk geen zin. Wanneer de kinderarts die kamer binnenkomt zak ik door de grond. Ze begint te praten ik weet genoeg. Grote praatjes kleine daadjes. En dit zal later ook duidelijk worden.

Het huis

Ik zal jullie ook even een update geven over ons huis in Arnhem. Wij gaan vrijdag 15 april foto’s laten maken door de fotograaf zodat hij snel op Funda kan. Hoe eerder alles rond is hoe eerder er rust is en wij weg kunnen uit het Rijnstate ziekenhuis. Helaas kon ze niet direct foto’s maken van de tuin en heeft ze dit een paar dagen later gedaan 

7 jaar geleden

Hallo kristie. Ik vroeg me af hoe het met jullie gaat. Je hebt al zo lang niets meer geschreven. Hopelijk heeft Tijs geen zeikenhuis opnames meer gehad en jullie je huisje gevonden :-)

7 jaar geleden

Wat een schattig, leuk mannetje hebben jullie toch. En dan zo rustig bij al die onderzoeken. Ben echt blij voor jullie dat er eens wat goed nieuws is. Jammer van jullie nieuwe kinderarts dat deze niet is wat jullie hadden gehoopt. Succes met het huis.

7 jaar geleden

<3