Profile icon Profiel News icon Posts (7)
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Voor het zingen de kerk uit?!?

Wat doe je als je geen hormonen wil nemen, maar ook niet zwanger wil raken, borstvoeding geeft en het condoom wel eens vergeet?

De titel zegt het al... De vraag die iedere vrouw krijgt bij de nacontrole van de verloskundige, de vraag die ieder gezond stel zichzelf stelt als je weer gaat vrijen na de zwangerschap, de vraag waarover je (volgens de maatschappij) al meteen na de bevalling (t liefst tijdens je zwangerschap) over na moet denken, de vraag die zelfs je vriendin/zus/moeder vraagt als de kleine eenmaal is geboren; "Welke anticonceptie ga je gebruiken?"

Artikel lezen
17 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Voor het zingen de .... uit?!

Borstvoeding geven en anticonceptie gebruiken, gewoon condoom of voor het zingen de .... uit?!

De titel zegt het al...                                             De vraag die iedere vrouw krijgt bij de nacontrole van de verloskundige, de vraag die ieder gezond stel zichzelf stelt als je weer gaat vrijen na de zwangerschap, de vraag waarover je (volgens de maatschappij) al meteen na de bevalling (t liefst tijdens je zwangerschap) over na moet denken, de vraag die zelfs je vriendin/zus/moeder vraagt als de kleine eenmaal is geboren; "Welke anticonceptie ga je gebruiken?"

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Vijf jaar zwanger achter elkaar en 2 kids rijker

Vijf jaar achter elkaar zwanger, 2 kids rijker.. en de hormonen gieren door je lijf!

Het begon allemaal juni 2012, yesss zwanger van ons eerste wondertje. Wat waren we blij en wat was het snel gelukt in 3 maanden tijd. Iedereen mocht het weten, we konden het van de daken schreeuwen! Sommige, waaronder ook mijn eigen schoonmoeder zei: "het kan ook mis gaan hoor, dus ik zou niet te enthousiast zijn". Maar dit voelde zo goed. Ik wist het zeker, dit kindje bleef bij ons. 

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

R, R en R de drie belangrijkste dingen voor een baby

Hoe doorbreek je het gedrag van een huilbaby?! Terwijl je zelf ten einde raad bent en oververmoeid...

Vandaag 4 weken geleden zat hij nog in mijn buik.. en 4 weken later hebben we een schema: zoals mijn moeder/oma het noemen, de 3 R's; rust, reinheid en regelmaat. En geloof mij het werkt echt! 1.5 week geleden hadden we een hittegolf hier in NL, daarbij was hij ook nog verkouden. Die kleine raakte oververmoeid. Kon hem niet in zn bedje leggen overdag want op zijn kamer was het 27/28 graden.. dus hield ik hem beneden en vaak ook nog op de arm, in de hoop dat hij zou gaan slapen.

Artikel lezen
0 Reacties tonen