7 jaar geleden

neem de tijd om te wennen en bij mij heeft trouwens ook communiceren met mijn man geholpen. Ben zelf een onzeker persoon en had veel twijfels. Ik heb rustig mijn moeiten en dingen verteld wat ik niet kon en leuk vond en mijn man ook, we konden weinig veranderen maar het helpt dat je samen er bij stil staat zo dat je ook weet van de ander wat die voelt. En misschien komt ook dat mijn man vanuit huis werkt, dat hij veel mee krijgt en we zitten op veel 1 lijn.

7 jaar geleden

13 maanden ertussen is ook erg pittig.. En het klopt wat je zegt.. wij vrouwen willen vaak teveel. Soms moet je loslaten. Dat is iets waar ik nog me draai in moet vinden. Dan maar een keer niet met de stofzuiger door het huis! Bedankt voor je reactie.

7 jaar geleden

ik herken het, bij mij zat er 13 maand tussen en mijn jongste wilde overdag eigenlijk alleen maar aan de borst. mijn man werkt ook veel, alles komt op mij aan, alleen boodchappen moest samen of alleen doen als mijn man thuis was. Ik heb het huishouden gerund, de dingen die gedaan moesten worden en sommige dingen gelaten. Het is zwaar en heftig maar probeer te genieten en niet 100 procent schoon willen maken.