7 jaar geleden

Hoi, Ik heb niet alle reacties gelezen maar even over de koperspiraal; deze is ideaal. Ik wilde ook geen hormonen meer. Ik heb na mijn 1e kindje een spiraal genomen, zowel plaatsen als verwijderen (omdat ik weer zwanger wilde raken) ging heel makkelijk. Nu heb ik voor de 2e keer een koperspiraal. Echt, het is zo makkelijk. Overweeg deze optie! Je menstruaties kunnen in het begin inderdaad heftiger zijn, maar na een paar maanden wordt het weer normaal. Echt waar :)

7 jaar geleden

De nuvaring heb ik geprobeerd maar is mij echt totaal niet bevallen. Voelde hem heel erg zitten dus ik heb m er na een week ( of misschien dezelfde dag nog wel eigenlijk) weer uit gehaald. De mirena heb ik ook geprobeerd en dat beviel mij wel het beste. Ik had alleen de pech dat ik toch om de 2 weken ongesteld werd. Wij doen het voor nu ook alleen met condooms en dat bevalt goed. Blijft lastig he zoeken naar een oplossing die voor beide werkt en ook wat zekerheid geeft. Succes!

7 jaar geleden

Helemaal mee eens hoor Serena. Ik temperatuur zelf niet, maar doe aan slijmobservaties (ook te gebruiken bij onregelmatige cycli, maar ze bouwen wel aardige veiligheidsmarges in zeg maar). Zijn allemaal wel methodes waar je als stel voor moet gaan, en ook wat voor over moet hebben. Maar ik zou niet anders willen eerlijk gezegd. En voor wie zegt dat het niet betrouwbaar is: onze dochter is inmiddels 15 maanden en er zit nog geen kleintje in mijn buik ;) (Al zou ik het wel willen, het is nu echt even niet handig met een tijdelijk contract)

7 jaar geleden

Zo jong en dan al snip snip. Dat zou ik zelf echt niet doen. Ik ben echt bang dat je daar spijt van krijgt