Profiel Posts (10)
Blog image

Leeg, verdrietig en lamgeslagen

Vlak voor de kerstdagen mochten we na een terugplaatsing een zwangerschapstest doen en het was raak!!! Wat gingen wij gelukkig de feestdagen en het nieuwe jaar in. We konden het zelfs niet laten al wat spulletjes te kopen... Want wat was een kindje welkom in ons midden! Maar donderdagavond begon de nachtmerrie.... Bloedverlies. Eerst viel het nog mee en had ik nog hoop dat het niets was, maar 's nachts was er meer. De hele nacht heb ik liggen huilen, liggen staren naar het plafond... Met 1 vraag: WAAROM?

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Eindelijk, ik ben zwanger!!!

Ons traject begon 3,5 jaar geleden en bleek een lange weg te zijn. Na een jaar waren we nog steeds niet zwanger en zijn we het medische traject ingestapt. We werden heel goed ontvangen en hadden een aardige gyneacoloog, wat een goed gevoel gaf. Maar na 5 keer een IUI te hebben gedaan zonder succes zijn we doorverwezen naar een ander ziekenhuis waar ze IVF en ICSI deden.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Een emotionele rollercoaster!

Ik wist dat het hele ICSI gebeuren een emotionele rollercoaster zou zijn, maar je bent nooit voorbereid geloof ik...

Ik wist dat het hele ICSI gebeuren een emotionele rollercoaster zou zijn, maar je bent nooit voorbereid geloof ik... Ik heb twee weken rondgelopen met het idee dat ik nu toch wel heel veel kans had op een zwangerschap. Je let echt op elke verandering in je lichaam. Gevoelige borsten..., gekriebel in je onderbuik.... Ik probeerde voor alles een positieve verklaring te vinden. En dan voel je in ene veel hoor!!! Ik had echt veel hoop op een goede afloop, dus de teleurstelling was groot toen ik wat bloedverlies kreeg. Maar na een paar uurtjes stopte het toch weer. De hoop kwam weer een beetje terug. De dag erna toch maar een test gedaan en die was negatief. Toch niet dus... Maar iemand anders vertelde me dat het nog te vroeg was om te testen... Toch weer wat hoop dus. Twee dagen later een bloedtest gedaan en die was ook negatief. Laatste beetje hoop was dus meteen weg! Gos wat waren dit een paar zware dagen zeg! Ik was kapot van verdriet.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

ICSI behandeling

Er is nieuws over de voortgang van de ICSI behandeling. Zaterdag hebben we de punctie gehad en er werden 15 eitjes aangeprikt.

Er is nieuws over de voortgang van de ICSI behandeling. Zaterdag hebben we de punctie gehad en er werden 15 eitjes aangeprikt. Best een goede oogst! Vandaag hebben we de uitslag gekregen. Dat was dus wel even spannend, maar de cijfers zijn heel goed!!! Er waren 10 eitjes groot genoeg om te bevruchten en er zijn er 9 bevrucht!!! Dat is dus echt heel erg goed! Vijf daarvan worden nog een paar dagen onder en stoof gehouden en 4 zijn er gelijk ingevroren. Donderdag worden er twee embryo's teruggeplaatst. En dan dus nog wachten tot ik een zwangerschapstest mag doen....

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

Een koelkast vol medicijnen!

Vandaag de medicatie in huis gehaald. Wat een boel spullen zeg! Een koelkast vol medicijnen.

Hallo allemaal, het is een tijdje gelden dat ik heb geschreven. Ik had even helemaal geen zin in wat dan ook. Maar goed nieuws, we gaan bijna beginnen met de eerste ICSI behandeling. Het is wel erg spannend allemaal. Vandaag de medicatie in huis gehaald. Wat een boel spullen zeg! Een koelkast vol medicijnen. Tenminste die van ons, want die is niet heel erg groot.

Artikel lezen
6 Reacties tonen
Blog image

Het gaat ICSI worden!

Vandaag hadden we een intakegesprek bij het UMCG. Ik moet zeggen dat we er wel een beetje met een kater vandaan zijn gekomen.... Ze waren niet erg enthousiast om ons te gaan helpen. Ik heb allemaal vage problemen waar in het plaatselijke ziekenhuis al zo ongeveer alles aan is gedaan om uit te zoeken wat er aan de hand was, maar er is niets gevonden. Ze vertelde dat ze het daar waarschijnlijk ook niet gaan vinden en ik misschien wel helemaal geen kinderen kan krijgen....

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Weer niet gelukt... ;-(

IUI poging 5 is nu alweer even geleden. Ik heb een klein beetje bloedverlies gehad, maar kan het nu niet echt een normale menstruatie noemen. Vanmiddag toch voor de zekerheid nog maar een zwangerschapstest gedaan... Maar helaas. De test zegt NIET ZWANGER. Hoe vaak heb ik dat al in een schermpje zien staan... Wat een teleurstelling weer. Ik had nu echt goede hoop. 5 dagen over tijd en zo'n klein beetje rood, dat het niet noemenswaardig is. Maar nee dus...

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Alles voor mijn 'kindjes'

De kinderen zijn er dus nog niet... Maar goed we doen er alles aan! Dus eigenlijk zijn onze katten nu een beetje onze kindjes. En natuurlijk heb je alles over voor je 'kindjes'! Ik was dan ook erg blij om een mail van Insiders te ontvangen dat ik mee mocht doen met de 21 dagen test van Purina one. Wat is het leuk om dingen te mogen testen!!! Dat zullen velen op deze site ook wel weten! Ik heb net de blog en filmpjes van Anita gezien die de Quinny test. Het is gewoon leuk om je ervaringen met anderen te kunnen delen en mensen van de voordelen van een product te overtuigen. Natuurlijk hoop ik hier ook nog eens iets te mogen testen, want dat zou dan ook betekenen dat onze grootste wens is uitgekomen!!!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Raar gedoe bij de apotheek...

Als eerst wil ik de mensen die op mijn vorige blog gereageerd hebben, hartelijk bedanken. Wat een lieve reacties! Echt een hart onder de riem. Super hoor. Ik heb er veel aan merk ik... Het is vooral goed om succesverhalen te horen. Ik hoop dat het verhaal van ons ook een succesverhaal wordt. Wie weet... Maandag tweede paasdag hebben we de vijfde IUI poging! Leuk als het wat wordt, want dan weten we dat het kindje op tweede paasdag is verwekt. Dat zou wel grappig zijn. Toch een datum die je gaat onthouden... Uberhaupt wel grappig dat je de datum precies weet in zulke gevallen...

Artikel lezen
2 Reacties tonen