Snap

Een koelkast vol medicijnen!

Vandaag de medicatie in huis gehaald. Wat een boel spullen zeg! Een koelkast vol medicijnen.

Hallo allemaal, het is een tijdje gelden dat ik heb geschreven. Ik had even helemaal geen zin in wat dan ook. Maar goed nieuws, we gaan bijna beginnen met de eerste ICSI behandeling. Het is wel erg spannend allemaal. Vandaag de medicatie in huis gehaald. Wat een boel spullen zeg! Een koelkast vol medicijnen. Tenminste die van ons, want die is niet heel erg groot.

Nu is het wachten op cyclusdag 1 en dan kunnen we gaan beginnen. Er komt wel heel wat meer bij kijken dan bij de IUI behandelingen. Meer medicatie... O jee, ik had al van die heftige reacties op al die hormonen... Nu dus nog maar wat meer erbij... Maar het is voor een goed doel.

We zijn overgestapt naar een particuliere kliniek , omdat we niet erg blij waren met de reactie die we kregen inhet academisch ziekenhuis. daar hadden ze weinig hoop, maar ze wilden het wel een keer proberen.... Daar kwamen we dus een beetje met een kater vandaan. Het is erg moeilijk om dan de moed te vinden om met zo'n zware behandeling te gaan beginnen. We hadden echter goede geluiden gehoord over een kliniek en zijn daar dus naartoe gegeaa. Ze kijken daar net even iets verder naar een oorzaak en staan dag en nacht voor je klaar als dat nodig is.

Het nadeel, we moeten 20% van de behandelingen zelf betalen.... Maar het voelt een stuk beter. En geen wachttijden... Wat ik een groot voordeel vind, want mijn geduld begint op te raken. We zijn nu al ruim drie jaar bezig en Die IUI's vielen me best zwaar. Ik ben wel toe aan de volgende stap. Maar goed, het is het laatste wat ze kunnen doen... Daarna moeten we andere opties gaan verkennen... Maar daar moet ik nu nog maar even niet mee bezig zijn. Eerst dit trajecht maar eens beginnen! Duimen jullie voor ons?

11 jaar geleden

veel succes ik duim met je mee

11 jaar geleden

Hoi Mony, heel veel sterkte en succes de komende tijd. En mochten je hormonen met je aan de wandel zijn laat het dan gewoon lekker los hier. We duimen voor jullie!

11 jaar geleden

Hoi hoi Mony, ik wens je veel succes en sterkte de komende tijd. ik zelf weet goed wat je door maakt. Het wordt een zware periode, maar er bestaat een kans dan je er iets moois voor terug krijgt.Nogmaails veel succes.

11 jaar geleden

Hallo Mony, Ook ik wil je even een hart onder riem steken! Je gaat de komende tijd een flinke 8baan in, vol met spanning! Probeer er de moed erin te houden en laat je gaan als je dat even nodig hebt! Gewoon doen. * ik heb enige ervaring ;) in 2009 en 2011 icsi behandeling ondergaan met als resultaat 2 prachtige meiden! Nooit durven hopen, een grotere pessimist als ik was er niet. Maar zonder het optimistische karakter van mijn man was het waarschijnlijk veel moeilijker geweest! Hij trok me af en toe ook even uit het wereldje van icsi haalde (sauna, lekker uit eten). Nogmaals heel veel succes en zet hem op!