Snap

Een emotionele rollercoaster!

Ik wist dat het hele ICSI gebeuren een emotionele rollercoaster zou zijn, maar je bent nooit voorbereid geloof ik...

Ik wist dat het hele ICSI gebeuren een emotionele rollercoaster zou zijn, maar je bent nooit voorbereid geloof ik... Ik heb twee weken rondgelopen met het idee dat ik nu toch wel heel veel kans had op een zwangerschap. Je let echt op elke verandering in je lichaam. Gevoelige borsten..., gekriebel in je onderbuik.... Ik probeerde voor alles een positieve verklaring te vinden. En dan voel je in ene veel hoor!!! Ik had echt veel hoop op een goede afloop, dus de teleurstelling was groot toen ik wat bloedverlies kreeg. Maar na een paar uurtjes stopte het toch weer. De hoop kwam weer een beetje terug. De dag erna toch maar een test gedaan en die was negatief. Toch niet dus... Maar iemand anders vertelde me dat het nog te vroeg was om te testen... Toch weer wat hoop dus. Twee dagen later een bloedtest gedaan en die was ook negatief. Laatste beetje hoop was dus meteen weg! Gos wat waren dit een paar zware dagen zeg! Ik was kapot van verdriet.

Maar goed, het ergste is geweest en we gaan met goede moed weer verder. Deze cyclus gaan we voor een cryo terugplaatsing. Alles ziet er goed uit en ik heb weer moed. Maar zwaar is het allemaal wel. Gelukkig had mijn gynaecoloog goede hoop, want de bevruchte eitjes waren van een hele mooie kwaliteit. Daar ligt het dus zeker niet aan en er ligt nog wat in de vriezer...  Wat dat betreft ziet het er allemaal goed uit.

Wie weet hebben we deze keer succes. Ik hoop het zo, want ik ben moe, zooo moe... Ik wil zo graag een kindje... en het duurt allemaal zooo lang en het kost zoveel moeite.... Zucht... dat moest er even uit!

10 jaar geleden

Heeel veel succes sterkte en ik duim zeker voor je/jullie... Hoop dat jullie zeer snel van een mooie zwangerschap mogen genieten

10 jaar geleden

Oh lieve meid, zo herkenbaar en voel mij ook enorm moe / zat worden en mogen niet opgeven. Wij gaan nu met ICSI beginnen en hebben een anderhalf jaar al in het ziekenhuis gelopen (ICSI had hier eerder moeten gebeuren, zolang verhaal). Heel en heel veel succes gewenst! Op naar een mooie zwangerschap.

10 jaar geleden

hoihoi, wij zijn, na veel ellende hoop verdriet operaties miskramen en buitenbaarmoederlijke zwangerschappen , overgestapt naar IVF ... hetzelfde meegemaakt als jij ... eerste tp was geen zwangerschap ..ooo zooo verdrietig ...ik had 1 bevruchte eicel in de vriezer .. uiteindelijk na 3 pogingen (had steeds zelf een eisprong !!) is ZE terug geplaatst en zwanger geworden van een prachtige dochter ..kon niet echt happy zijn,omda tje bang bent dat het alsnog misgaat .. met 6 weken bloeding ..gelukkig alles goed ..placenta lag voor ..kon haar bijna niet voelen(eng)en uiteindelijk 33 weken braken vliezen en met 34wkn werd onze dochter Ysa geboren ..Kern gezond Nu is ze 3 jaar en zo'n (b)engel .... Dus na veel ellende kan je ook zwanger worden van een tp ... heel veel sterkte ...

10 jaar geleden

HOi, ja ben ik nog een keer! Onze 2de dochter is een cryo-tje dus laat je niet gek maken door dat de persentages van cryo's minder goed zijn als van een verse-tp hoor! Mijn duimen draaien vol op dat het deze ronde raak is hoor!