Snap

Alles voor mijn 'kindjes'

De kinderen zijn er dus nog niet... Maar goed we doen er alles aan! Dus eigenlijk zijn onze katten nu een beetje onze kindjes. En natuurlijk heb je alles over voor je 'kindjes'! Ik was dan ook erg blij om een mail van Insiders te ontvangen dat ik mee mocht doen met de 21 dagen test van Purina one. Wat is het leuk om dingen te mogen testen!!! Dat zullen velen op deze site ook wel weten! Ik heb net de blog en filmpjes van Anita gezien die de Quinny test. Het is gewoon leuk om je ervaringen met anderen te kunnen delen en mensen van de voordelen van een product te overtuigen. Natuurlijk hoop ik hier ook nog eens iets te mogen testen, want dat zou dan ook betekenen dat onze grootste wens is uitgekomen!!!

Voor nu is het dus een test voor onze lieve poezen. We kregen een doos vol met producten een een tunnel war ze mee kunnen spelen. In eerste instantie waren ze erg nieuwsgierig, mar helaas doen ze er nu niet meer zoveel mee. Het eten vinden ze heerlijk!!!! En dat is natuurlijk het belangrijkste. Ze krijgen 60 gram per dag, maar houden daarvan over.... Ik heb echt het idee dat het zo voedzaam is dat ze er minder van eten! Dat us natuurlijk een goed teken. Voor nu kan ik er nog niet zoveel over zeggen, want we zijn nog maar net bezig, maar 1 ding is zeker, Prina one vinden ze heerlijk!!!

Verder heb ik deze week de vijfde IUI gehad. Met overstimulatie. Dat heb ik echt elke keer!!! Zoooooo vervelend! Een erg opgezette buik, buikpijn en misselijk en braken komen ook voor. Ik heb gister toch maar even naar het ziekenhuis gebeld, want het kan mogelijk gevaarlijk izjn. Maar ik werd door de gyn met een kluitje in het riet gestuurd! Daar kan ik zo boos om worden he... Het kon eigenlijkniet overstimulatie zijn, want ik had maar twee follikels. En er heerste van alles, dus dat zou het overgeven en misselijk zijn verklaren!!! Ja ja, wat ik aan informatie heb gevonden is dat overstimulatie komt door het hormoon dat je krijgt om de eisprong op te wekken en dat heeft dus niets te makenmet het aantal follikels... En ziek ben ik nog nooit van mijn leven geweest! Hooguit een verkoudheidje of een keelontsteking. Ik kan dan zo kwaad worden he...? Ik heb kwaad opgehangen en hoop maar dat alles goed is. Afwachten maar en veel rust houden en veel drinken.

Gister hebben we ook een brief gekregen van het UMCG. We zijn door onze gyn. doorverwezen om hun er een snaar te laten kijken en eventueel te beginnen met IVF of ICSI... Spannend dus. We moeten eerst een hele vragenlijst invullen en ze willen echt van alles weten! Ik heb mijn moeder voor een aantal zaken gebeld, omdat ik ook in moest vullen met hoeveel weken ik ben geboren en welk gewicht ik had en wanneer bij haar de menstruatie stopte (overgang). Nu mijn schoonmoeder nog, want dat laat mijn man liever aan mij over ha ha ha. Hij ziet het niet zo zitten om die vragen aan zijn moeder te stellen ha ha ha. dat zal ik vanmiddag dus ook maar even gaan doen.

Goed, dat was het voor nu weer even. We wachten vol spanning af of deze IUI succesvol zal zijn en gaan dus naar het UMCG voor vervolgstappen mocht het allemaal weer niet gelukt zijn....