Profiel Posts (10)
Blog image

De bevalling, 10 dingen die ze je niet vertellen

Je kent het wel, films waarin een bevalling plaatst vind. De baby wordt geboren en wordt direct helemaal schoon bij de moeder in de armen gelegd. De vader slaat een arm om haar heen en ze zijn gelijk weer helemaal fris en fruitig. Yeah right zullen jullie nu net als ik wel denken, in het echte leven gaat het er toch iets anders aan toe

1. Je krijgt een drukke heftige periode:

Artikel lezen
7 Reacties tonen
Blog image

De peuter en ons nieuwe huis

Inmiddels hebben we al drie nachten in ons nieuwe huis geslapen. En wat ben ik trots op onze peuter!

Inmiddels hebben we al drie nachten in ons nieuwe huis geslapen. En wat ben ik trots op onze peuter! Aron vindt het nieuwe huis helemaal geweldig. Of zoals hij het noemt het ' mooie huis' . Stiekem heeft hij daar ook wel gelijk in want dit huis vinden we alledrie mooi!

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Mijn verhaal in de krant

Maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daar ons verhaal.

Jaaa eindelijk! Een maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het artikel gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daarin ons verhaal. Natuurlijk kan ik het niet laten om dit met jullie te delen dus bij deze het kranten artikel:

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

26 augustus 2010 ~ een dag om nooit te vergeten!

Wij dachten dat ik ongeveer 20 weken zwanger zou zijn maar ik was dus al 25 weken en 3 dagen zwanger.. Lees de hele blog!

26 augustus 2010, inmiddels alweer 2 jaar geleden. Een stress volle dag. Deze dag hadden Robert en ik de eerste afspraak bij de verloskundige. Normaal gesproken is dit al ontzettend spannend maar voor ons denk ik wel een paar keer zo erg. We wisten namelijk al dat ik langer zwanger was dan de befaamde 12 weken. Hoeveel precies ? We dachten ongeveer 20.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image

Keuzes tijdens je zwangerschap

Als moeder zijnde kom je voor veel keuzes te staan. Dit begint al tijdens je zwangerschap, wil je het geslacht van het kindje weten?

Als moeder zijnde kom je voor veel keuzes te staan. Dit begint al tijdens je zwangerschap, wil je het geslacht van het kindje weten, een jongen of een meisje, Of wil je tijdens je bevalling een verrassing? Ga je borstvoeding proberen te geven, of begin je direct met flesvoeding? Zo zijn er nog veel mee vragen die je krijgt tijdens je zwangerschap en waar je tegenaan loopt tijdens het opvoeden van je kindje. Wekelijks ga ik nu één vraagstelling behandelen waarin ik mijn mening vertel over de vraagstelling en natuurlijk mijn voorkeur.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Wat vliegt de tijd toch!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Ik kan me nog herinneren het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was, de angst die ik toen beleefde.

Wat vliegt de tijd voorbij. Ik kan me nog zo goed herinneren het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was... De angst die ik toen beleefde om het iedereen te vertellen. En de angst van het verloop van mijn zwangerschap. Gelukkig is dit allemaal goed gelopen maar toch een ongelooflijke gebeurtenis. Toch gek dat je zwanger bent en niks door hebt, geen uitblijven van het maandelijkse feestje, geen misselijkheid, geen buikpijn... Helemaal niks.

Artikel lezen
1 Reacties tonen