Snap

26 augustus 2010 ~ een dag om nooit te vergeten!

Wij dachten dat ik ongeveer 20 weken zwanger zou zijn maar ik was dus al 25 weken en 3 dagen zwanger.. Lees de hele blog!

26 augustus 2010, inmiddels alweer 2 jaar geleden. Een stress volle dag. Deze dag hadden Robert en ik de eerste afspraak bij de verloskundige. Normaal gesproken is dit al ontzettend spannend maar voor ons denk ik wel een paar keer zo erg. We wisten namelijk al dat ik langer zwanger was dan de befaamde 12 weken. Hoeveel precies ? We dachten ongeveer 20.

We waren de hele ochtend al druk bezig geweest met het zoeken van een woning, en we hadden lekker samen geluncht om zo de dag maar door te komen. Ik weet alles nog precies. Om half 4 hadden we pas een afspraak en de middag begon wel aardig lang te duren. Ik was inmiddels hondsberoerd van de zenuwen.


20 Weken zwanger?

Eindelijk was het half 4, we werden naar binnen geroepen en mochten gelukkig direct al een echo laten maken. Daar kregen we nog een grote klap. Wij dachten dat ik ongeveer 20 weken zwanger zou zijn maar ik was dus al 25 weken en 3 dagen zwanger.. SHOCK! Alles wat verteld werd raasde langs me heen en heel langzaam biggelde er een traantje over mijn wang. Hoe kon ik niet weten dat ik zwanger was? En hoe moeten we nu verder?

Dit is een foto van onze eerste echo, hij paste er niet eens meer volledig op! Op de echo zag alles er goed en gezond uit, pfieuw! Weer een grote zorg minder. We kregen een echo foto mee en een stukje echo op dvd, die we thuis vol trots aan onze ouders lieten zien. En de rest wie maar wou.

Nu twee jaar laten denk ik er even weer aan terug, dat stresvolle moment die ons uiteindelijk zoveel geluk bracht. Een kindje van ons dat kwam er aan, iets wat we samen gemaakt hebben en wat we samen zullen gaan laten opgroeien en natuurlijk opvoeden.

Inmiddels is Aron alweer 20 maanden, en vieren we over 4 maand zijn tweede verjaardag. De tijd vliegt voorbij.

Liefs, Joyce 

10 jaar geleden

Hoi, Gefeliciteerd met de 2e verjaardag. Ik wist helemaal niet dat ik zwanger was. Ik had al 3 kinderen en we waren ons huis aan t verbouwen. Een grote verbouwing. Ik kreeg een bloeding plotseling. Ik gaf er eerst niet veel aandacht aan, maar niet veel later kreeg ik weer zo'n bloeding. ( nu moet ik even vertellen dat ik dit met onze oudste ook heb gehad. Zij was een deel van een tweeling. Ons 2e en 3e kindje zijn ook een tweeling) Toen ging er bij mij een lampje branden. En toen ik de test deed was t echt! Maar toen de twijfels of t wel goed was. We mochten naar t ziekenhuis komen en daar bleek een gezond kindje te wonen. Ik was inmiddels al 14 weken zwanger. Ook zij is een deel van een tweeling. Ze is 24 augustus ook 2 jaar geworden. Dus t bestaat echt, ik heb zelf altijd gedacht dat je dat wel moet voelen, maar nu ik het zelf heb meegemaakt geloof ik er echt wel in.

10 jaar geleden

Wat gaat het snel he. Ik weet niet of je TLC wel eens kijkt "i didnt know i was pregnant" je bent dus echt niet de enige die het niet meteen weet. Wat is er bij jullie veel snel achter elkaar gekomen sinds jullie wisten dat jullie zwanger waren, dat is nogal een geregel geweest om dan nog met minder dan de helft te gaan alles nog te moeten uitzoeken (qua spullen, naam, enz).heb je wel van je zwangerschap kunnen genieten of is het vooral stress geweest (vanaf moment dat je het wist dan)? veel geluk en een hele leuke 2de verjaardag gewenst