Snap

Wat vliegt de tijd toch!

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Ik kan me nog herinneren het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was, de angst die ik toen beleefde.

Wat vliegt de tijd voorbij. Ik kan me nog zo goed herinneren het moment dat ik erachter kwam dat ik zwanger was... De angst die ik toen beleefde om het iedereen te vertellen. En de angst van het verloop van mijn zwangerschap. Gelukkig is dit allemaal goed gelopen maar toch een ongelooflijke gebeurtenis. Toch gek dat je zwanger bent en niks door hebt, geen uitblijven van het maandelijkse feestje, geen misselijkheid, geen buikpijn... Helemaal niks.

Gelukkig werd op 14 december 2010 onze kern gezonde zoon geboren. Ik ben nog nooit zo gek op iemand geweest als dat ik op hem ben. Een ongekende liefde, een liefde die je iedereen wel zou willen laten voelen. Een liefde die je aan iedereen wilt laten zien, dat deed en doe ik dan ook vol trots! Trots laat ik aan iedereen die wil (of niet) foto's zien van Aron, ik vertel verhalen over Aron. Dit krijg je als je trots op iets of iemand bent!

Veertien juni 2012 alweer een anderhalf jaar in ons leven, toch heel speciaal! En wat veranderd een kindje in zo'n relatief korte periode. Van een "niks kunnend wezentje" tot aan een dreumes die je de oren van je hoofd babbelt, die achter je aanrent en al echte boevenstreken vertoont. Ik vind het apart, maar ook ontzettend interessant, als pedagogisch medewerkster in spé leer je veel over de ontwikkeling van het kind. Maar de ontwikkeling van je eigen kind is toch wel het meest speciaal.

Qua uiterlijk heeft Aron weinig verandering door gemaakt. Hij lijkt nu nog meer op zijn vader dan bij zijn geboorte. Twee knappe mannen =).

Graag deel ik nog een paar foto's van Aron het afgelopen anderhalf jaar:

We gaan nu richting zijn tweede verjaardag, wat klinkt dat al oud! Maar stiekem ook best leuk aangezien dit weer nieuwe ontwikkelingen mee brengt en nieuwe levenservaringen!

11 jaar geleden

Naomi is over een maandje al weer 2 jaar. Het gaan inderdaad erg snel. Ze is nu bezig met zindelijk worden, op de gekste momenten, MAMMA, BAH, en dan moet je snel zijn :) En alles uitproberen. Wat mag wel, wat mag niet. Wat gaat goed en wanneer is het weer huilen omdat het toch niet lukt, of dat ze zich pijn doet. Een heerlijke periode. We genieten er volop van, voor we het weten is ze weer een jaar ouder.