Snap

Mijn verhaal in de krant

Maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daar ons verhaal.

Jaaa eindelijk! Een maand geleden ben ik geïnterviewd door de plaatselijk krant. Het artikel gaat over het zijn van een jonge moeder en ik vertelde daarin ons verhaal. Natuurlijk kan ik het niet laten om dit met jullie te delen dus bij deze het kranten artikel:

  Ik ben benieuwd wat jullie van het artikel vinden, laat je het even weten? 

10 jaar geleden

mooi Artikel,..en begrijp zo goed waarom "tienermoeder" zo stekend is! ik was 17 toen ik zwanger raakte,..en mijn 2e kwam toen ik 21 was,..Jong moeder, maar niet minder als een ander! ben blij dat je dit artikel hebt gedeeld, zo kan er ook eens een andere kijk op jonge moeders gedaan worden! want "16andPregnant" is wel een beetje erg overtrokken, en inderdaad ook nog echte kinderen die kinderen krijgen! veel geluk met je Zoontje!

10 jaar geleden

mooi artikel :D

10 jaar geleden

Leuk, positief artikel en een prachtige foto van jullie samen!