11 jaar geleden

Voor ons is het een prachtige verrassing! Ben over 2 weken uitgerekend en begin nu zo ontzettend nieuwsgierig te worden of we een zoon of een dochter krijgen! Neutrale spullen zijn beperkt te vinden, dat is waar. Maar met goed zoeken kan je een goede basis opbouwen. Als de kleine er straks is kan ik altijd nog dingen bijkopen in in het roze of in blauw. Of groen.. Of geel... :)

11 jaar geleden

In eerste instantie wilde mijn man het niet weten. Maar nadat we gingen kijken naar spulletjes en kleertjes vonden wij het veel handiger om wel te weten. En ik was ontzettend benieuwd omdat we nog een keer 4 generaties mee konden maken!

11 jaar geleden

wij wilden het graag weten om dezelfde reden als jij wij waren te nieuwsgierig, daarnaast ook erg praktisch om het wel te weten (naam uitkiezen, kleertjes en spulletjes halen want het viel mij erg tegen wat er qua neutrale kleuraanbod te koop is). toch heeft het niet weten ook wel zijn charmes

11 jaar geleden

Ja hoor, ik wou het weten. Ik hoopte ontzettend op een jongetje en het bleek een meisje te worden. Was eventjes teleurgesteld maar dat was binnen 10 minuten over. ;) overigens heb ik ook gewoon de naam verteld.