Profile icon Profiel News icon Posts (11)
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Een heerlijke kraamweek maar dan... deel 3

Eigenlijk gaat het de rest van de dagen op en neer! En we wachten maar af.

Dinsdag vinden ze hem wat veel kuchen en niesten dus gaan toch testen op het RS virus. Ik maak me er eigenlijk niet zo druk om want zijn temp blijft goed. Maar goed liever dat ze het uitsluiten dan dat niet! Deze test kwam er ook negatief uit gelukkig! Maar de vraag blijft waarom drinkt hij niet? Hij valt ook af en ze willen hem teug hebben oo zijn geboorte gewicht. Hij blijft 100 cc voeding krijgen. En melden voor eten doet hij nog steeds niet! 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Een heerlijke kraamweek maar dan... deel twee

Even naar de ha-post omdat de kleine man te harde ontlasting heeft, spuugt en niet zo goed drinkt. Hij word voor we het weten opgenomen...

Aangezien Teun niet goed drinkt willen we hem teropservatie hier houden. We denken een infectie en hij zal op een geisoleerde kamer komen te liggen. Niet schrikken we zullen dan in het ergste geval met schorten en mondkapjes binnenkomen! Nou al te laat hoor! Toen ik de woorden opgenomen worden hoorde kreeg ik al een brok in mijn keel. Maar ik besef dat hij beter gewoon hier kan zijn met de kleine man. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Baby
  • Voeding

Een heerlijke kraamweek maar dan....

Teun doet het prima de hele week kan echt van hem genieten en de kraamhulp is geweldig! Tot de laatste dag van mijn kraambed...

Het is zaterdag avond en Teun ligt lekker bij me. Ik geef hem de fles maar erg snel gaat het niet! Hij heeft niet echt honger en laat toch een 20 cc over. Ochja ik heb ook niet altijd even veel honger, dan vraagt hij bij de volgende fles misschien wel weer meer! 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image
  • Baby

Hoera een jongen!!

Hij is alweer een week oud! Vorige week 10-02-2017 is onze zoon Teun geboren!

Vorige week vrijdag moest ik mij om half 12 melden in het ziekenhuis voor de geplande keizersnee. Rond half drie kwamen ze ons halen dat we naar de ok mochten. Daar het hele riedeltje te hebben gehad gingen we de ok op. Zijn jullie nerveus? Nee, helemaal niet! Ik beb wel erg benieuwd wat het is! We hebben al een dochtertje van 5. 

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Misschien een beetje raar dat ik er zo blij om ben!

We krijgen vaak kritiek van school dat ons meisje niet samen speelt met de kindjes in haar klas!

Ze trekt zich vaak terug en gaat zelf haar eigen ding doen. Als ze dan thuis komt wil ze met mij vanalles doen samen kleuren, spelletje noem maar op! Dan vraag ik wel eens waarom speel je dan op school niet samen? Dan zegt ze gewoon mama ik vind de kindjes in mijn klas niet zo leuk en ik speel niet graag met ze. En met jou wel. Als ik dan door vraag waarom ze niet leuk zijn geeft ze daar geen antwoord op!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Zwanger

Kan dan niks goed gaan bij jou

Die vraag krijg ik door verschillende mensen gesteld! Ze bedoelen het niet verkeerd maar hij komt hard aan.

Ik ben nu een dikke 30 weken zwanger. Maar heb sinds week 16 al last van mijn keizersnee van de vorige zwangerschap. De vorige zwangerschap is beeindigt met 29+6 weken ivm een pre-eclamsie. Daar zijn we gelukkig over heen en ben ik ook heel blij mee! 

Artikel lezen
1 Reacties tonen