Snap
  • Baby

Hoera een jongen!!

Hij is alweer een week oud! Vorige week 10-02-2017 is onze zoon Teun geboren!

Vorige week vrijdag moest ik mij om half 12 melden in het ziekenhuis voor de geplande keizersnee. Rond half drie kwamen ze ons halen dat we naar de ok mochten. Daar het hele riedeltje te hebben gehad gingen we de ok op. Zijn jullie nerveus? Nee, helemaal niet! Ik beb wel erg benieuwd wat het is! We hebben al een dochtertje van 5. 

Het doek gaat open en daar issie dan! Onze mooie zoon Teun! Een flinge man van 3966 gram! Tranen lopen over mijn wangen. Wat ben ik gelukkig, ik kijk naar bram en zeg nu zijn we compleet! Wat willen we nog meer! Een prachtige dochter en nu een zoon wat wil je nog meer?! 

Ik heb een hele zware zwangerschap gehad. Vanaf 16 weken al veel last van mijn bekken. Dat ik bijna niet meer kon lopen en lange stukken zat ik in een rolstoel. Nu na bevalling gelukkig niet meer veel last en kan weer redelijk goed uit de voeten. Ook heb ik maar weinig last van mijn litteken.

Volgende week gaan we met Teun naar school van Eva. Ze had vorige week al de hele klas uitgenodigt om te komen kijken naar de baby????.

7 jaar geleden

Gefeliciteeeeeerd!!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd en geniet van je konings koppel!!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd en geniet ervan xxx