Snap
  • Zwanger

Kan dan niks goed gaan bij jou

Die vraag krijg ik door verschillende mensen gesteld! Ze bedoelen het niet verkeerd maar hij komt hard aan.

Ik ben nu een dikke 30 weken zwanger. Maar heb sinds week 16 al last van mijn keizersnee van de vorige zwangerschap. De vorige zwangerschap is beeindigt met 29+6 weken ivm een pre-eclamsie. Daar zijn we gelukkig over heen en ben ik ook heel blij mee! 

Nu kan dus alleen al vanaf week 16 bijna niks meer! En nu komt er sinds een week of twee ook nog bij dat ik last heb van mijn bekken waardoor ik bijna geen trap meer kan lopen!

Toch al zeg ik het zelf sla ik me er positief doorheen! Ik probeer vrolijk te blijven. En toch ook nog genoeg aandacht aan mijn dochtertje te besteden ookal is dat altijd even makkelijk. 

Vriendinnen van mij zeggen gewoon kei hard tja het kon ook niet eens gewoon bij gaan! Want er gaat nooit eens iets normaal bij jou! Ik weer ze bedoelen het niet zo maar toch doet zo'n opmerking pijn! 

Ik vraag hier ook niet om! En na de vorige zwangerschap had ik ook gehoopt op een fijne zwangerschap! Maar helaas ik moet het met deze zwangerschap doen en het is het waard! 

7 jaar geleden

Mensen oordelen zo makkelijk over alles wat een ander aangaat, dat schijnt nou eenmaal normaal te zijn en dat ze jou pijn doen...... dan vat jij het vast verkeerd op (zo redeneren ze dan ) Probeer erboven te staan, hoe moeilijk dat dat ook is, weet ik helaas alles van, maar straks heb jij een prachtige baby in je armen, probeer dat voor ogen te houden en dan heb je dat dan maar mooi geflikt. Sterkte xxx