Snap
  • Baby
  • Voeding

Een heerlijke kraamweek maar dan....

Teun doet het prima de hele week kan echt van hem genieten en de kraamhulp is geweldig! Tot de laatste dag van mijn kraambed...

Het is zaterdag avond en Teun ligt lekker bij me. Ik geef hem de fles maar erg snel gaat het niet! Hij heeft niet echt honger en laat toch een 20 cc over. Ochja ik heb ook niet altijd even veel honger, dan vraagt hij bij de volgende fles misschien wel weer meer! 

Het is 3 uur 's nachts en meneertje begint zich te melden. Ik geef hem de fles en tjaaa echt drinken wil hij niet! Zijn ontlasting is erg dik het zijn net kiezelsteentjes. En wat is dit?! Hij drinkt maar 50 cc en heeft genoeg! En dan.. Wop flinke boer waar bijna de helft van terug komt! Ik blijf lekker met hem op de bank zitten want wil hem zo niet in bed leggen. Hij is onrustig en zal zo wel komen dat hij nog honger heeft... 

'Waarom lig jij met Teun op de bank?' Bram komt de woonkamer binnen het is inmiddels tegen 7 uur. Was hij zo onrustig? Ik vertel hem wat er gebeurd is. Hij pakt Teun over en zegt, ga jij maar even terug naar bed! En waarom heb je me eigenlijk niet eerder wakker gemaakt dan hadden we het kunnen afwisselen? Nouja ik dacht dan is een van ons fit, zeker ook voor Eva! En over ander half uur komt de kraamverzorgster. 

Ander half uur later: De arme meid is nog niet binnen en krijgt al meteen te horen wat er aan de hand is. Eva was lekker met mij in bed gekropen en werd ook wakker van de bel. Mama wakker worden de verpleegster is er! Ik hoor van alles stommelen beneden en hoor meneer krijsen. Ik sta op want ben toch wel nieuwsgierig wat zij ervan vindt. Ik kom beneden en ze zijn mijn mannetje aan het proberen te laten poepen. 'De verloskundige komt ook zo' zegt de kraamverzorgster. Ze had haar meteen gebeld nadat bram haar alles had verteld. Ze maakte er echt meteen werk van, maarja ze kende Teun zo ook niet. Hij had de hele week goed gedronken en de ontlasting was ook goed gegaan. 

En dan: 'Bel de nightcare maar eens' zegt de verloskundige. Zeg maar wat er aan de hand is en dat je het even wil laten nakijken. Nadat ik gebeld heb blijft ze nog even zitten. Ik denk dat ze je wat geven zodat de ontlasting weer opgang komt. Laat straks nog even wat weten! 

Even later kijkt de arts van de ha-post Teun na. Ja de ontlasting is inderdaad dik! Maar ik denk niet dat daar ook het moeilijke drinken van is! Ik wil toch de kinderarts er naar laten kijken! 

Weer twee uur later komt een co assistent naar Teun kijken. Juist op dat moment drinkt hij fles wel! Hij wordt onderzocht en de co assistent gaat overleggen. Ze komen met zen tweeën terug en de kinderarts zelf kijkt hem nog eens na. 

We gaan hem toch opnemen! Jeetje die sloeg in! We gingen er echt vanuit dat hij wat kreeg voor de ontlasting en klaar. Niets was dus minderwaar! 

7 jaar geleden

Sterkte Hier bleek ook dat het koemelkeiwitallergie te zijn toen we er na 8 weken eindelijk geholpen werden na ontlasting problemen en reflux en heel veel krijsen (niet eens meer huilen) en werd afgewimpeld als een overbezorgde moeder de eerste 8 weken van zn leven. Met speciale voeding op basis van aminozuren ging het super goed en had ik weer een vrolijke blije baby. Hoop dat je snel weet wat er is

7 jaar geleden

Dat is schrikken, hoop dat het gouw goedkomt xxx

7 jaar geleden

Wij hadden dit ook, werden alleen van het kasje naar de muur gestuurd en daardoor werd onze zoon pas na 3 weken opgenomen. Bleek een koemelk allergie en reflux achter te zitten helaas. Na 3 weken en helaas met medicatie en speciale voeding naar huis en toen ging het heel goed.

7 jaar geleden

Sterke probeer wel te genieten heb zelf ook kraam gehad en heb veel geleerd leer te genieten samen veel liefs hoor