Snap
  • Baby
  • Voeding

Een heerlijke kraamweek maar dan... deel twee

Even naar de ha-post omdat de kleine man te harde ontlasting heeft, spuugt en niet zo goed drinkt. Hij word voor we het weten opgenomen...

Aangezien Teun niet goed drinkt willen we hem teropservatie hier houden. We denken een infectie en hij zal op een geisoleerde kamer komen te liggen. Niet schrikken we zullen dan in het ergste geval met schorten en mondkapjes binnenkomen! Nou al te laat hoor! Toen ik de woorden opgenomen worden hoorde kreeg ik al een brok in mijn keel. Maar ik besef dat hij beter gewoon hier kan zijn met de kleine man. 

Bram is met onze dochter naar de zwemles geweest en heb nog gezegt aan de telefoon je hoeft niet te komen! Voordat jij hier bent zijn wij weer op weg naar huis! Hem dan toch maar weer gebelt met een brok in mijn keel en mijn tranen bedwingend vertelde ik dat we moesten blijven. 

Mijn kraamverzorgster kijkt me aan en vraagt nog een paar keer gaat het wel?! Ik blaas een paar keer in en uit. Ja het gaat wel! Eigenlijk niet maar vooral sterk blijven! We komen oo de kamer aan en daar word het te veel. Daar gaan we weer ziekenhuis bezoekjes en al! Met Eva hebben we zeven weken in het ziekenhuis doorgebracht! Het komt allemaal terug! Mijn kleine mannetje ligt flink te huilen en ook bij mij beginnen de tranen te stromen. De kraamverzorgster pakt me vast en troost me. Ik voel me zo machteloos! Mijn mannetje ligt daar machteloos en ik kan niet naar hem toe want ik sta vastgenagelt aan de grond. 

Nou we hadden de kraam week gezellig af willen sluiten! Inplaats daarvan zaten we in het ziekenhuis! Maar goed wat nodig is, is nodig! En we houden contact! Als ik hem zo mee naar huis had genomen was ik s avonds toch weer in het zh geweest! Hij dronk echt nauwelijks tot niets! Die nacht blijven Bram en ik allebij slapen mocht er wat zijn!

De nacht van zondag op maandag verloopt eigenlijk redelijk. Alleen om twaalf uur drinkt hij niet veel en krijgt bijna alles per sonde. Om vier uur drinkt hij best goed met veel stimuleren dan wel. En krijgt ongeveer 30 cc per sonde. Ook trekt hij zich de sonde eruit en moeten ze een nieuwe inbrengen. 

S morgens laat hij een paar goeie poepluiers zien! Het is ook weer zacht en we hopen dat hij nu beter gaat drinken! S middags valt het weer tegen hij dinkt nog niet wat hij moet ook niet na die volle luiers! Maar wat is het dan wat is de reden dat hij opeens niet drinkt? Die vraag blijft onbeantwoord.. hij is zo moe... maar waarvan?! Hij. Heeft van begin afaan goed geslapen niks over te klagen gehad! Hij is zo'n lief gemakkelijk mannetje! Misschien te gemakkelijk?! Ik weet het niet!

7 jaar geleden

Spannend!!! xxx