Profiel Posts (9)
Blog image

Au het is me wat deel 1

Ooit lang gelden blogde ik voor Mamaplaats en wat vonden jullie het leuk om mijn blogs te lezen. Ze waren herkenbaar voor jonge moeders. Inmiddels ben ik ruim 8, bijna 9 jaar mama en wat kan er veel gebeuren. Ik neem jullie graag mee op avontuur in ons leventje met ups en downs. Want in de afgelopen jaren kwamen wij erachter dat onze oudste een bijzonder meisje was en daarop volgde een diagnose.

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image

Naar de Osteopaat

Vandaag een afspraak gemaakt bij de Osteopaat. Of we er goed aan doen? Ik hoop het ik heb er eigenlijk geen ervaring mee.

Eindelijk na lang getwijfeld heb ik vandaag een afspraak gemaakt bij de Osteopaat. Of we er goed aan doen? Ik hoop het ik heb er eigenlijk geen ervaring mee. Ook vanuit mijn werkvlak  weinig tot niet. Maar we staan open voor alles wat kan werken.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Gamen met een Baby

in de avond uurtjes als ze lekker ligt te slapen, zit deze mama zo nu en dan eens achter de pc. Want gamen met een baby kan natuurlijk niet.

Gamers kun je onderverdelen in 2  soorten, de Casual gamer en de Hardcore gamer. De casual gamer  is de gamer die zo nu en dan spelletjes speelt denk aan games op de Nintendo DS, Facebook of op de PC Zylom of Denda games. En dan heb je de hardcore gamer nog. Dit is de gamer die bijna zijn of haar gehele vrije tijd steekt in het spelen van games.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

Prinsjesdag

Af en toe moet een mens wat te mopperen hebben. Zo hebben wij op dit moment in huis en in de omgeving wat te mopperen over Prinsjesdag.

Af en toe moet een mens wat te mopperen hebben. Zo hebben wij op dit moment in huis en in de omgeving wat te mopperen over Prinsjesdag. Wat een bezuinigingen weer zeg en dan maar klagen dat Nederland vergrijst, niet zo gek als je het mij vraagt!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Baby infiltreert in mijn leven!

Eigenlijk vind ik het wel heel bijzonder om te zien, hoe zo’n baby je leven binnen komt en vanaf die tijd alles beïnvloed.

Vannacht werd ik wakker en merkte dat ik ergens op lag, een spuugdoekje even moet ik glimlachen want ik bedenk dat onze kleine meid overal haar sporen achter laat. In elke kamer hier in huis is te zien dat wij een baby hebben. Het begon al voor de bevalling, de box en de kinderwagen beneden. Toen bij thuiskomst uit het ziekenhuis d’r eigen jasje aan de kapstok en inmiddels is er geen enkele kamer in huis meer baby-proof.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Aftellen na zwangerschapsverlof

Dinsdag moet ik weer beginnen na 12 weken zwangerschapsverlof. En oh wat zie ik daar tegenop. Ik heb wel zin om weer mijn werk te doen

Dinsdag moet ik weer beginnen na 12 weken zwangerschapsverlof. En oh wat zie ik daar tegenop. Ik heb wel zin om weer mijn werk te doen, maar om zo lang van huis te zijn wat een vreselijk voorruitzicht. Ik zit er echt enorm tegen aan te hikken en heb nog zooooooo geen zin om te gaan.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Baaldag

Tranen met tuiten, want niks lukt zoals ik het wil vandaag. Op zulke momenten merk ik nog dat ik pas zwanger ben geweest. Een echte baaldag

Tranen met tuiten, want niks lukt zoals ik het wil vandaag. Op zulke momenten merk ik nog dat ik pas zwanger ben geweest en mijn hormoon huishouding nog niet is zoals eerst. Zoals vandaag alles gaat precies zoals ik het niet wil. Een echte baaldag!

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Lachebekje

Sinds dat onze kleine meid er is hebben we een start met ups en downs. Ze heeft veel last van haar buik. maar het blijft een lachebekje

Sinds dat onze kleine meid er is hebben we een start met ups en downs. Ze heeft nogal veel last van haar buik en daardoor komt er moeilijk ontlasting en spuugt ze veel omdat het niet allemaal soepel gaat. Nu kwam het consultatie bureau nadat we meerdere keren ons probleem hebben doorgegeven en wij ons niet gehoord voelde met het idee om in te bakeren.  Nou zo gezegd zo gedaan, de verpleegkundige die het voorstelde kwam aan huis om uitleg te geven. De eerste dagen waren wennen maar inmiddels is er een patroon en gaat het elke dag een stukje beter.

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Help het eerste prikje!

Vanochtend was het zover de eerste prikjes. Jeetje maar goed dat ze nog niet begrijpt wat er gebeuren gaat, anders zou ze net als mama er als een berg tegenop zien.

Vanochtend was het zover de eerste prikjes. Jeetje maar goed dat ze nog niet begrijpt wat er gebeuren gaat, anders zou ze net als mama er als een berg tegenop zien. En dan te bedenken dat ik als doktersassistente werk en zelf meerdere spuiten heb moeten zetten, gelukkig geen baby’s maar wel peuters. Toevallig moest haar vriendinnetje eerst, zo zielig om haar te horen huilen zeg, wij zaten er al omdat we moesten wegen en meten wat is wachten dan vervelend als je weet wat er komen gaat.

Artikel lezen
6 Reacties tonen