Snap
  • Mama
  • hormonen
  • emoties
  • tranen
  • baaldag

Baaldag

Tranen met tuiten, want niks lukt zoals ik het wil vandaag. Op zulke momenten merk ik nog dat ik pas zwanger ben geweest. Een echte baaldag

Tranen met tuiten, want niks lukt zoals ik het wil vandaag. Op zulke momenten merk ik nog dat ik pas zwanger ben geweest en mijn hormoon huishouding nog niet is zoals eerst. Zoals vandaag alles gaat precies zoals ik het niet wil. Een echte baaldag!

We begonnen vanochtend dat het bezoek, waarvoor ik het weekend het hele huis van boven tot beneden gepoetst had, afbelde. Vervolgens gaat ons pas nieuwe strijkijzer stuk, hij deed al een beetje raar maar nu stroomde het water uit de strijkbout wat volgens de aardige meneer in de winkel niet de bedoeling was. Nou ja strijkijzer weg moet toch geen ramp zijn? We konden er een lenen van mijn ouders. Vervolgens zouden we gaan kijken voor een loungeset, heerlijk in de tuin zitten zonder een compleet tuinstel uit te hoeven klappen en iedere keer schoon te hoeven maken. Valt het onwijs tegen. Het was al te laat om verder te zoeken morgen maar een nieuwe poging. Toen naar huis omdat de kapster zou komen, is ze ziek. Dan maar de strijkwas wegwerken, is het strijkijzer maar heel soft de vouwen krijg ik niet eens uit de kleding gestreken. Valt mijn telefoon ook nog op de grond wat de tweede druppel was vandaag.

Oef en dan zeggen ze 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren hoop toch niet op nog een baaldag de komende 7 maanden want die tranen komen nog veel te makkelijk! Gelukkig heb ik een onwijs lief mannetje en een heerlijk lachend zonnetje in huis, wat met deze tempraturen wel een klein spookje is wat niet wil slapen. 


11 jaar geleden

Ja baaldagen horen erbij en misschien is het goed om bij jezelf te denken op die momenten, wat is nu het ergste wat me kan gebeuren. Bezoek belt af, maar ik heb wel een schoon huis. Strijkijzer kapot, is dit nu echt zo erg, welnee dan vouw je de was gewoon een keer. Echt het hoeft allemaal niet zo perfectionistisch, genoeg is ook gewoon genoeg. Geniet lekker van je laatste weken verlof en van je kindje. Deze tijd komt niet meer terug en baaldagen zullen er nog wel meer komen. groetjes Djoke

11 jaar geleden

Dat zeker :-) en ik verwacht er straks nog wel meer als ik weer moet gaan werken. De laatste 3 weekjes vliegen echt voorbij.

11 jaar geleden

Sorry meis, uit ervaring kan ik vertellen dat die baaldagen vaak niet bij 1x blijven. Maar je kan daardoor wel meer genieten van de andere opbeurende dingetjes.