11 jaar geleden

Gelukkig viel het allemaal mee! Even wat koorts gehad maar vandaag alweer goed eraan gelukkig :-) Over een maandje de volgende hopelijk gaat het net zo goed!

11 jaar geleden

Ja zielig he maar ja we moeten het positief bekijken en het is voor hun eigen bestwil. Maar het is ook dat moment zodra ze prikje hebben gehad is het over. Mijn dochter slaapt na het prikje als een roos.

11 jaar geleden

a.s woensdag gaan we voor de 3de ronde aan prikjes. ik zie er ook erg tegen op,maar probeer ontspannen te zijn voor onze dochter. ze heeft dan dikke tranen van verdriet, al sind haar geboorte , de kraam hulp viel het op dat ze al echte tranen had de dag na haar geboorte. ik bewaar wat melk ( ongeveer 30-40 cc/ml ) van de vorige voeding en deze krijgt ze direct na het prikje. het is wel even huilen maar ook redelijk snel weer over. en "men" zegt wat arnica rond de prikplek masseren niet erop! dit ga ik woensdag proberen. verder troosten en meer ka je niet doen, helaas.

11 jaar geleden

oh jeetje, ik zie der elke keer weer als een berg tegenop Mijn zoontje heeft 5 juli zijn 2e gehad hij brult het dan uit zo sneu vind ik dat