Snap
  • Baby
  • vrolijk
  • lachen
  • inbakenen
  • patroon

Lachebekje

Sinds dat onze kleine meid er is hebben we een start met ups en downs. Ze heeft veel last van haar buik. maar het blijft een lachebekje

Sinds dat onze kleine meid er is hebben we een start met ups en downs. Ze heeft nogal veel last van haar buik en daardoor komt er moeilijk ontlasting en spuugt ze veel omdat het niet allemaal soepel gaat. Nu kwam het consultatie bureau nadat we meerdere keren ons probleem hebben doorgegeven en wij ons niet gehoord voelde met het idee om in te bakeren.  Nou zo gezegd zo gedaan, de verpleegkundige die het voorstelde kwam aan huis om uitleg te geven. De eerste dagen waren wennen maar inmiddels is er een patroon en gaat het elke dag een stukje beter.

Nu hebben we sinds het inbakeren een hele andere baby, ze huilt echt stukken minder, heeft minder last van haar buikje, de ontlasting kan ze kwijt zonder hulp van ons, helaas wel nog met lactulose en zonnebloemolie. Maar wat voor ons het allermooiste is ze lacht zo ontzettend veel en is erg vrolijk. Wauw wat is dat genieten zeg! Zo hebben we regelmatig momentjes dat ze tussendoor even wakker word terwijl ze ingebakerd ligt. Ze begint dan wat te jengelen en we laten het dan altijd even gaan in de hoop dat ze zelf weer in slaap valt. Dit gebeurd echter niet altijd en dan gaan we even bij haar kijken, en dan mag je raden wat er gebeurd! Ze lacht, ze is vrolijk en wil gelijk spelen, als papa en mama zijnde is het dan heel erg moeilijk om haar de speen te geven en gelijk weg te gaan, want wat word je daar zelf ontzettend vrolijk van!

Niet alleen overdag gebeurd dit maar ook wel eens 's nachts, tegenwoordig slaapt ze van 23.00 tot 07.00 door maar meestal heeft ze een momentje 's nachts dat we eruit moeten. Moe, en een beetje grumpy omdat je het warme bed uit moet staat er iemand op om te gaan kijken,  je loopt de kamer op en wat zie je daar? Een heerlijk lachend meisje met een lach over haar hele gezichtje. Zeg nou zelf van zo’n lachebekje slaap je toch alleen maar beter? 

 

12 jaar geleden

@kaatjeb5 dat inbakeren is toch een oplossing he! Hier gaat het de ene dag goed de andere dag minder. Gisteren weer een anti slaap dagje gehad en vanochtend ligt ze weer heerlijk te slapen. Totdat ik bij d'r ging kijken en tegen de neus aanstootte en toen werd ze boos haha.

12 jaar geleden

Fijn om te lezen dat het beter gaat met je kleine meis. Hier gaat het sinds inbakeren ook stukken beter. Een veel vrolijker meisje al kan ze nog niet echt "echt" lachen. Kussie.

12 jaar geleden

@Annick1 dank je wel :-) we zijn al veel blijer nu de rest nog maar we komen er wel!

12 jaar geleden

Daar heb je helemaal gelijk in! Wat goed dat ze de tijd hebben genomen om jullie dit uit te leggen. En blijkbaar werkt het dus ook echt en hebben jullie nu de tijd om blije ouders te zijn! Geniet van jullie lachebekje!