Profile icon Profiel News icon Posts (36)
Blog image
  • Mama
  • verdriet

Een diepe of een kleine afgrond??

Al een paar dagen voelt het alsof er een steen om mijn nek hangt, het voelt alsof ik met mijn tenen over het randje hang en als iemand me een klein zetje geeft ik keihard naar beneden kukkel, zo de afgrond in. Bijna drie jaar ben ik gescheiden en al die tijd ben ik keihard aan het vechten om van meneer af te komen en dat lukt niet. Hij valt me niet lastig, nee hij communiceert gewoon niet, hij praat niet met me en alles moet maar via zijn advocaat, alleen die advocaat laat niets van zich horen. Hoe kan het dan dat ik maar niet van hem af kom...... Tja......we hebben samen twee kinderen en als je kinderen hebt, zit je voor de rest van je leven aan elkaar vast. Dat kan heel fijn zijn, zeker als je een fijn gezinnetje vormt, dat kan best prettig zijn als je gescheiden bent, maar samen een weg hebt gevonden om hier mee om te gaan. Helaas is het bij ons anders en weet ik werkelijk waar niet hoe een beetje een normale relatie met meneer te krijgen.
Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Mijn lieve kleine baby

Vijf weken oud ben je nu, vijf weken dat ik van je hou en nu al weet dat ik niet zonder je kan.

Mijn lieve kleine baby, vijf weken geleden ben je geboren, na een zeer snelle bevalling die ik best als heftig heb ervaren.
Het moment dat je op mijn buik lag en ik je aankeek, wist ik dat ik veel van je zou gaan houden, dat ik door het vuur zal gaan voor je en dat ik je nooit meer zal laten gaan.

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Zomervakantie en de stress die daar bij komt

We zijn weer een jaar verder, het is weer zomervakantie. Voorheen vond ik dat een heerlijke periode, maar sinds twee jaar is het een ramp.

Als je gescheiden bent dan verdeel je de vakantie eerlijk, tenminste in ons geval.
Nu is het alleen zo dat mijn dochter haar vader amper ziet en dus heerlijk 6 weken thuis is, nou ja heerlijk......als meisje van 13 verveel je je dood natuurlijk. Haar vriendin is gelukkig thuis dus samen vullen ze wat uurtjes in de aankomende weken.
Maar wat ze verder moet doen, tja hangen op de bank met een mobieltje in haar hand.

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

En we bloggen weer verder

Maak ik de keus om nog een keer moeder te worden of zie ik er vanaf en laat ik mijn lieve vriend nooit vader worden. Wat is dat lastig zeg.

In oktober 2015 kreeg ik de vraag van M of ik moeder wilde worden van zijn kindje.
Ik was nogal overdonderd, het hoofdstuk kinderen had ik allang afgesloten, maar ik gunde M ook wel weer een kindje van zichzelf, zeker als ik zie hoe ontzettend lief en goed hij met mijn kinderen om kan gaan.

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Een dag die nooit meer uit mijn systeem zal gaan

Het is vandaag 16 mei, een zonnige warme dag, een dag, nee een datum die nooit uit mijn systeem zal gaan.

Waarom kunnen we sommige data's zo moeilijk uit ons systeem wissen??
Precies 18 jaar geleden leerde ik mijn ex man kennen, ik vond het wel wat, iemand die de hele wereld over voer, iemand die rookte, iemand die iets in me opriep waar ik een gevoel bij kreeg.
We kregen "verkering" en na 4 weken ging meneer weer varen voor een aantal maanden.

Artikel lezen
5 Reacties tonen