7 jaar geleden

Wat fijn dat je nu ervaart hoe fijn en vooral ook belangrijk het is om jezelf te kunnen zijn! Geef ook je kinderen vanuit die relatie dit extra mee, ben en blijf altijd jezelf.. En ja bepaalde data zullen altijd lastig zijn en blijven, maar je hebt er 2 prachtige kinderen uit gekregen. Ook ik heb een kindje uit een soort gelijke relatie.. Een K** relatie.. Maar man man man wat ben ik blij met m'n dochter en zou niet anders willen. Hoe moeilijk en pijnlijk de relatie ook was, ik heb er het mooiste kado uit gekregen. Het lastige is wel dat dit kado je ook eeuwig verbind met dat waar je vanaf wilde. Maar het is goed om verder te gaan en ik hoop oprecht dat je heel gelukkig bent (en blijft) met je huidige partner en alle kinderen! Heb het fijn als gezin en leer hun (vanaf een bepaalde leeftijd natuurlijk) signalen te herkennen en wanneer ze weten dat ze de benen moeten nemen uit een situatie/relatie. Door jouw ervaring, zullen zij er uiteindelijk waarschijnlijk beter over nadenken voordat ze ergens aan beginnen. Geen aanval op jou, zeker niet zelfs, want dat is juist een prachtig iets wat toch ook uit het naars voortvloeit..

7 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie, het valt niet altijd mee, maar ik ben zeker dankbaar voor de kinderen die ik heb gekregen. Ik zal snel weer verder schrijven, zodat het weer te volgen is.

7 jaar geleden

Dank je wel voor je felicitatie, ik zal gauw verder gaan waar ik was gebeleven. Zodat het weer te volgen is.

7 jaar geleden

Tja, moeilijke datums weet ik alles van maar probeer ook aan de 2 mooie kinderen te denken, die je daar wel aan hebt overgehouden. Maak jezelf geen verwijten dat je zelf niet weggegaan bent. Nu zwanger en gelukkig, dat is wat telt. Gefeliciteerd en koester wat je hebt xxx