Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Profile icon Profiel News icon Posts (17)
Blog image

Gezonde hapjes/drankjes op een kinderfeestje

Binnenkort wordt Noa 1 en dat vieren we met een feestje. Wat voor 'feestelijk' eten en drinken is ook nog eens voordelig en verantwoord?

Onze kleine Noa wordt in november 1 en dat vieren we met een feestje. Net als voor haar grote zus willen we op de eerste verjaardag iedereen uitnodigen. Alleen het verschil is dat die "iedereen" nu ook bijna allemaal kinderen hebben. Het komt erop neer dat er rond de 25 kinderen zullen zijn van de leeftijd 0 tot 5. 

Artikel lezen
4 Reacties tonen
Blog image

Pappa is ziek en dat gaat nog wel even duren.

De pappa van mijn kinderen, mijn man, mijn alles is ziek. Erg ziek. Zo ziek dat er binnenkort chemotherapie wordt gestart.

De pappa van mijn kinderen, mijn alles, is ziek. Geen griepje, geen verkoudheid maar zaadbalkanker. Ik schrijf het maar 1 keer want ik vind het verschrikkelijk om te horen en te lezen. Ik kan er niet aan wennen en hoop dat het ook niet nodig is. 

Artikel lezen
10 Reacties tonen
Blog image

Ben ik nu te voorzichtig?

Ik heb liever niet dat iemand die verkouden is (ook al is het mijn schoonzusje) mijn pasgeboren dochter vasthoudt.

Mijn partner is net de deur uit met onze 2 dochters. De jongste is nu ruim 2 weken oud. Hij vertelt even voor hij weg gaat dat hij ook bij mijn schoonzusje langsgaat, maar dat ze verkouden is. Slapen kan ik nu wel vergeten. Ik wil geen verkouden mensen in de buurt van mijn jongste, ze is zo klein en verkouden kunnen ook gevaarlijk zijn. Na een paar maanden prima, maar nu niet. Hij zegt dat hij me begrijpt en zegt er nog bij dat even vasthouden geen kwaad kan. Maak ik me zorgen om niets?

Artikel lezen
11 Reacties tonen