Snap

Vlekken/sterren zien en hoofdpijn

Het begon voor de bevalling en is er nog steeds.

Voor de bevalling bleek mijn bloeddruk te hoog. Ik kreeg daardoor klachten die erg op migraine lijken en zou om die reden ingeleid worden.

Na de bevalling kwamen het sterren en vlekken zien en de hoofdpijn weer terug. Dagelijks in aanvallen van een paar uur. Soms 1 en vaak wel 2 keer per dag. Ik ben hiervoor na een aantal dagen weer teruggestuurd naar het ziekenhuis en mijn bloeddruk bleek nog hoog. De bevalling is nu 11 dagen geleden een ik heb de klachten nog steeds. Herkent iemand dit?

10 jaar geleden

ik ben nu 11 maanden verder en ik heb nog steeds klachten. met name na het eten. bij mij blijkt het te komen door een middenrifbreuk. maar voro dat we hier achter waren heeft het lang geduurt. nu sinds 1 week andere medicijnen en het begint weer. hoest je ook veel en last van je keel? dan zou dit er mee te maken kunnen hebben. succes

10 jaar geleden

Uit alle testen blijkt dat ik niets tekort kom, altijd fijn om te weten. Het is vooral de bloeddruk die niet omlaag wil. Vandaag weer een lekkere aanval op een slecht moment. De enige dag dat ik de hele dag alleen met de twee kinderen was en tien minuten voordat de dame van het consultatiebureau voor de deur stond. Wat wel erg lief is (eigenlijk heb ik liever dat ze me niet zo ziet) is dat mijn oudste het direct aan me ziet. Ze komt dan naar me toe, aait over mijn rug en zegt "ahhh mama hoofd au".

10 jaar geleden

Gelukkig. Spinazie en andijvie eten dan!

10 jaar geleden

Bij mij was het (gelukkig) niet zo heftig als bij jou! Wat vervelend zeg, je wilt nu juist genieten lijkt me! Ik heb het zelf allemaal laten nameten en bij mij was het een beetje bloedarmoede. Ijzer tekort dus.