Profiel Posts (11)
Blog image

Colorique, casablanca….een warme aanbieding bij IKenIK.nl

Het kan in januari echt nog heel winters worden; je zou bijna vergeten dat op 21 december de winter namelijk pas echt begonnen is met dat verschrikkelijke herfstweer van de afgelopen tijd. Hoe het ook zal verlopen in de eerste maand van 2012, het is hoe dan ook tijd om het huis gezellig en warm aan te kleden. Zeker nu het na de feestdagen allemaal weer zo “kaal” is in alle huiskamers!

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image

Kiddorable laarsjes

Wat hebben we gedurende de zomermaand bij IKenIK al verschrikkelijk veel regen gezien zeg, je zou zeggen dat de wolken ook een keertje leeg zouden zijn. Met het oog op dit uiterst gezellige "herfst"-weer maar ook rekening houdend met het feit dat niets zo veranderlijk is als het weer en in augustus de badjes best wel weer in de tuin kunnen staan...is het in de maand augustus "spetter-spat-maand" bij onze winkel.

Artikel lezen
12 Reacties tonen
Blog image

Colorique &.......Colorique!

Er was eens een winkeltje in Amsterdam, genaamd Colorique.....en nu.....levert Colorique aan winkels over de hele wereld. De (oude) stoffen, het handwerk, de originele producten en steeds weer vernieuwende collecties hebben er voor gezorgd dat mensen Colorique steeds weer weten te vinden. En Colorique? Daar blijven ze doen waar ze goed in zijn, wat ze het allerleukst vinden; spullen ontwerpen waar mensen blij van worden. Kleine en grote mensen.

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image

I'm toy, herkenbaar en verantwoord!

Bij de geboorte van mijn oudste zoon Tim, alweer 11 jaar geleden, kregen we een I'm toy rammelaar en een bijpassende xylofoon van hout met een muizenhoofdje met stoffen oortjes. Inmiddels zijn de speelgoedjes langs Daan, Sam,Noor, Fenna, Gitta en Lotte geweest. En nu hebben de instrumentjes en plekje gevonden in de speelgoedlade van Jurre.

Artikel lezen
3 Reacties tonen
Blog image

Een nieuwe Nattou lijn

Het blijft een van de meest gegeven en gekregen cadeau's bij zwangerschap en geboorte; een knuffel! Het heeft iets vertederends, zo'n zacht beestje voor een piepklein mens. Een knuffel past ook in het aandoenlijke beeld dat velen van ons hebben van een kindje met een tot op de draad versleten knuffel die overal aan staart of bijvoorbeeld oor mee naartoe gesleept wordt. Lekker smoezelig, en oh wee als je " fiep, tutte of ayu" in de wasmachine stopt! Geen sprake van,  wat betreft de kleine knuffel eigenaren.

Artikel lezen
6 Reacties tonen