Snap

Het magazijn van IKenIK!

Vaderdag alweer achter de rug en trotse papa maand juni is ook al bijna afgelopen. Onze zomer thema maand staat voor de deur. Maar welke tijd van het jaar het ook is, en welk thema er ook centraal staat.....tijd voor IKenIK is het altijd!

Deze week heb ik verschrikkelijk hard nagedacht over een onderwerp voor onze wekelijkse blog. Zo tussen twee maand thema's in ontbrak het me totaal aan inspiratie. Maar voor dat probleem, of noem het "die uitdaging" is binnen no-time een oplossing gevonden.......het magazijn!!!

Ik daal slechts een trap af vanuit het kantoor waar Wendy en ik werken, passeer de muur met de geboortekaartjes van onder andere Naomi, Pepijn, Otto en Phileine (als u ook een eerste mutsje van LIEF! Voor uw kindje wilt ontvangen, stuur ons dan uw geboortekaartje) en loop langs Marc en Sabine die echt specialisten zijn op het gebied van ons winkel beheer systeem en beland uiteindelijk in ons prachtige magazijn. Elke dag weer een machtig fijne plek om te zijn.

Pallets vol (nog lege,ongevouwen) dozen, stapeltjes knal roze blouses met logo en lieveheersbeesten voor als we op bijvoorbeeld de beurs staan, rekken die langzaam voller en voller worden met bestellingen die aan het eind van de dag verzonden gaan worden. Een grote inpaktafel met stippen-inpakpapier, kaarten, stickers met lieveheersbeestjes, kleine weggeefattenties en rollen met tape van IKenIK. De telefoon blijft rinkelen, de grote magazijndeuren gaan open voor weer een nieuwe levering en het IKenIK team is druk met het verkopen en versturen van de collectie.

Dat is echt een bron van inspiratie, die collectie, de voorraad! Loopwagens van I'm toy, rubberlaarsjes en tassen van Zebra, klamboes en poeven van Colorique. Stellingen met Koeka wafeldekens, boxkleden en knuffels van Snooze baby. De gehele Tommee Tippee flessenlijn en Handed By manden rij aan rij.......en zo verschrikkelijk veel meer. Genoeg om weer heel wat blogs mee te vullen.

En zie daar......een blog! Zomaar over IKenIK.

Zin gekregen om een kijkje te nemen in onze digitale winkel? Ga dan snel naar www.ikenik.nl! En als u dan een bestelling geplaatst heeft, ziet u het niet letterlijk, maar heeft u wel een beetje een beeld van waar uw bestelling vandaan komt.

Graag digitaal tot ziens bij IKenIK.

12 jaar geleden

Goed dat je op de site kan lezen waar het speelgoed vandaan komt

12 jaar geleden

Handig om op de website van IKenIK te kijken en precies zoals Kim zegt.. keuze genoeg!

12 jaar geleden

Keuze genoeg bij IKenIK. Vooral die Lief! producten zijn erg leuk.