12 jaar geleden

Wat een superleuke, stoere, laarzen! En herkenbaar voor elk kind. Niet alleen om in de plassen te stampen maar ook gewoon om lekker vies te worden. Ik heb de lieveheersbeestjes laarzen maat 23 gelijk op het verlanglijstje van mijn dochter gezet. Maar natuurlijk hopen we dat we een paar winnen en ze weg kunnen strepen van haar lijstje.

12 jaar geleden

Spetter-spat maand? Ja, deze laarsjes komen zeker van pas! Aangezien we met enige regelmaat ook de laarsjes binnen aan kunnen doen i.v.m. lekkage. En de jongste (jongen, maat 23) zal vast wel iets leuks kunnen bedenken, om met zijn laarsen doorheen te stampen!!

12 jaar geleden

Spitter spetter spater, lekker met die leuke kikkerlaarzen in het regenwater. Kwakkerdekwak, ze halen een nat pak. Maar ze hebben lol voor tien, en een kus voor die kikkers op de laars; het worden prinsesjes misschien. Ha ha ha! Maatje 29 is de goede maat, zodat het mijn kereltje geweldig staat! Groetjes!!♥

12 jaar geleden

Zou heel graag voor mijn zoontje de piraten laarzen (maat 26) willen winnen. Hij loopt er graag buiten in de regen en ze zouden erg van pas komen bij opa en oma op de boerderij, daar is hij ook altijd buiten opa aan het helpen!