Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een nieuwe Nattou lijn

Het blijft een van de meest gegeven en gekregen cadeau's bij zwangerschap en geboorte; een knuffel! Het heeft iets vertederends, zo'n zacht beestje voor een piepklein mens. Een knuffel past ook in het aandoenlijke beeld dat velen van ons hebben van een kindje met een tot op de draad versleten knuffel die overal aan staart of bijvoorbeeld oor mee naartoe gesleept wordt. Lekker smoezelig, en oh wee als je " fiep, tutte of ayu" in de wasmachine stopt! Geen sprake van,  wat betreft de kleine knuffel eigenaren.

 We hebben al geruime tijd de serie Rigolos van Nattou in ons assortiment. Sinds kort hebben we ook de "little garden" serie van dit zelfde merk opgenomen. Als tegenhanger van de zachte pastelkleuren uit de Rigolos serie heeft de little garden knuffelreeks ook oranje en groen in de beestjes verwerkt. Bij beide series is het stofje heerlijk zacht. Als je met de koe of egel uit de nieuwe serie als cadeau komt voor een net geboren kindje zit je zeker goed.

 Het leuke van deze nieuwe serie is dat ook hierbij er weer niet alleen knuffels van de figuren zijn maar ook speelkleden en bijvoorbeeld zachte hobbeldieren. Ben je als (aanstaande) moeder dus weg van het little garden egeltje en heb je er een klein knuffeltje van gekocht? Dan is het toch ook leuk om als kraamcadeau of bij bijvoorbeeld de eerste verjaardag van uw kindje een bijpassende megaknuffel te vragen? Die is meer als een knuffel alleen. Dat is voelen, luisteren, kijken, bewegen en grijpen voor een klein kindje in ontwikkeling.

Of maak de kinderkamer compleet met een hobbel-egel of een zitzak in de little garden serie.

Bekijk dus snel de nieuwe serie bij IKenIK en kies uw favouriete figuur. Gaat u voor de koe of kiest u toch het enige egeltje ter wereld dat knuffelbaar is?

WIN WIN WIN

Je kunt ook een knuffel winnen!! Klik hier en doe snel mee

9 jaar geleden

Waar is de egel te koop ? Gaarne een reactie !

9 jaar geleden

Waar is de egel te koop ? Gaarne een reactie !

12 jaar geleden

Super leuke knuffels! Dat ga ik onthouden voor de Sinterklaas.

12 jaar geleden

De schommel ezel is heel erg. Het is alleen een beetje duur!