Snap

Colorique, casablanca….een warme aanbieding bij IKenIK.nl

Het kan in januari echt nog heel winters worden; je zou bijna vergeten dat op 21 december de winter namelijk pas echt begonnen is met dat verschrikkelijke herfstweer van de afgelopen tijd. Hoe het ook zal verlopen in de eerste maand van 2012, het is hoe dan ook tijd om het huis gezellig en warm aan te kleden. Zeker nu het na de feestdagen allemaal weer zo “kaal” is in alle huiskamers!

Een warme aanbieding dus deze januari maand bij IKenIK.nl. Colorique is een prachtig merk dat mooie accessoires maakt voor in huis. Bij IKenIK.nl verkopen we dit trendy lifestylemerk, want als mama voor zoon of dochter aan het shoppen is, wil ze natuurlijk ook altijd even voor zichzelf rondkijken. Colorique is daarvoor erg geschikt.

De Colorique-Casablanca collectie is een tijdloze lijn die in elk huis een warme sfeer weet neer te zetten. De stoffen die gebruikt zijn ogen robuust en warm door de linnen-look structuur en het kleurgebruik dat werd geïnspireerd door Marokkaanse invloeden. De set uit Casablanca lijn die IKenIK.nl aanbiedt in Januari is een prachtig cadeau voor een zus of vriendin of voor dochterlief die op kamers gaat en eigenlijk is het natuurlijk het fijnst om de set cadeau te doen aan….u zelf! De vijf verschillende zijdes, de linnen vintage look en een afmeting van 40x40x40 cm maken van deze poef de eyecatcher van deze set. De set wordt compleet gemaakt door een kussenhoes in maat 50x50 cm met paars knipwerk en kwastjes, een kussenhoes in de maat van de poef met daarop 4 kleuren op een rij in blokjes en als laatste een gevuld kussen (50x35 cm incl vulling) met daarop een prachtig gekleurde en geborduurde scooter of fiets. Tot op het moment dat de set afgeleverd wordt blijft het een verrassing of de fiets of de scooter uw set gaat sieren omdat dit kussen assorti geleverd gaat worden.

Deze bijzondere vierdelige set geeft uw zithoek in een handomdraai een heel andere uitstraling! De normale prijs van de vier Casablanca items samen is €168,90, maar in januari mogen we de set aanbieden voor slechts €99,-. Ga dus snel naar IKenIK.nl want voor deze warme aanbieding geldt wel “zolang de voorraad strekt”. Dan kunt u gelijk even verder shoppen in de Casablanca lijn, een kussenhoes in een andere kleur knipwerk of een mooi bijpassende sprei bijvoorbeeld voor over de bank. En let nu even extra op want de zachtpaarse Casablanca sprei geven we nu ook weg in de mail en winactie op mamaplaats deze maand! Een van de grote voordelen van werken bij IKenIK.nl is dat je altijd als eerste weet van de acties die er aan gaan komen. De eerste sets staan al gereserveerd dat snapt u natuurlijk wel. Wat zal de poef mooi staan in mijn nieuwe huis! Het huis is er nog niet, maar de Casablanca set dan in elk geval al wel. Je kunt niet alles in een keer hebben, een mens moet blijven streven niet waar?

Bestelt u de Casablanca set nadat u er hier over gelezen heeft mailt u ons dan op info@ikenik.nl uw bestelnummer ovv. Casablanca-actie en u ontvangt ook nog eens een kleine attentie bij uw set om de Marokkaanse sfeer in uw huis compleet te maken. We zien uw Colorique-Casablanca bestelling graag tegemoet op IKenIK.nl.

11 jaar geleden

Van de producten van Colorique word ik altijd vrolijk van. Die mooie kleuren, alleen jammer dat het altijd zo duur is. Zo'n aanbieding is dan wel interessant!