Snap
  • Baby
  • Kind
  • Babyspullen
  • kamer
  • kinder
  • colorique

Colorique &.......Colorique!

Er was eens een winkeltje in Amsterdam, genaamd Colorique.....en nu.....levert Colorique aan winkels over de hele wereld. De (oude) stoffen, het handwerk, de originele producten en steeds weer vernieuwende collecties hebben er voor gezorgd dat mensen Colorique steeds weer weten te vinden. En Colorique? Daar blijven ze doen waar ze goed in zijn, wat ze het allerleukst vinden; spullen ontwerpen waar mensen blij van worden. Kleine en grote mensen.

Deze week extra aandacht voor Colorique.

Dit merk is een prachtige kleurrijke aanwinst in onze winkel. Alleen al rondlopen tussen de stellingen met veel roze, paars, bloemen en hartjes, is een feestje.

Nu de nieuwe collectie voor het najaar door ons is ingekocht en ik kan u vertellen, die is weer zo anders...en toch weer zo "Colorique"! Toch nog eens aandacht voor een collectie van een tijdje geleden!

"Piece of cake" nog even in de belangstelling.

Partchwork, taartjesroze en hemeltje-blauw zijn de eerste woorden die in me opkomen als ik aan deze collectie denk.

Een (kinder)kamer krijgt een compleet andere look met bijvoorbeeld de patchwork blauwe lamp met gezellige bolletjes, een dekbedovertrek dat er bij past, een mooie tas naast het bureau en zo'n leuke muziekolifant op een kastje of de vensterbank. ( lees onderaan onze blog hoe de olifant nu wel heel makkelijk het begin zijn van uw piece of cake kamer.)

Kijk dus snel op ikenik.nl voor de stukjes cake ( pieces of cake) die we nog hebben. Deze collectie loopt zoetjes aan uit wat betekent dat voor steeds meer artikelen uit de piece of cake geldt op=op!!!

Bent u 1 van de eerste 20 bestellers dan ontvangt u ook nog eens een gezellige Colorique shopper cadeau bij uw bestelling.

12 jaar geleden

de bloemenlamp van colorique is leuk!!

12 jaar geleden

hoi ik zou graag de blauwe olifant willen winnen voor onze zoon milan hij is bijna een half jaar heeft last van een liesbreuk en word donderdag 11 augustus geopereert hij is dol op knuffelbeesten milan heeft het echt verdient al maanden heeft ie het breukje en nu kan die eindelijk geholpen worden

12 jaar geleden

HI ik wil heeeeeeel graaaaaaag de blauw olifant voor mijn zon hij vind de dieren heeel leuk en hij is bijn jarig . met groten Amaal

12 jaar geleden

Hoi, wij zouden heel graag een roze olifant winnen. Want 23 februari hebben wij een super lief nichtje gekregen ze heet Dayna. En ze houdt heeeeel erg van roze en wij van haar. Lara en Demi Bronkhorst xxx