Profile icon Profiel News icon Posts (15)
Blog image
  • Baby
  • Gezond

Veilig vervoeren in de auto - deel 2

​Belofte maakt schuld! Ik zag tussen mijn oude blogs dat ik jullie nog een blog heb beloofd over onze achterwaartse stoel.

In september schreef ik een blog over achterwaarts vervoeren. Jullie kunnen hem hier lezen. In het kort: het gaat erover dat je kinderen beter achterwaarts kunt vervoeren omdat dat 5 keer veiliger is als voorwaarts. Kijk dit filmpje maar. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Trots, zooooo trots!

Elke keer weer als mijn ventje iets nieuws leert, maar vandaag gewoon een beetje extra!

Ryan is geboren met een stompje aan zijn rechterarm. Hij heeft geen hand en zijn arm is korter. Ik was (ben) als mama extra trots wanneer hij dingen kan: rollen, zichzelf omhoogduwen, gaan zitten, tijgeren, kruipen, dingetjes pakken etc. Ik ben gewoon supertrots op hem! Net als alle mama's op hun kindje wanneer ze iets nieuws leren. 

Artikel lezen
5 Reacties tonen
Blog image
  • Kind

Bedankt lief engeltje bij de IKEA!

dat je zo lief kiekeboe speelde met mijn zoontje in de rij. Hij was zo aan het huilen!

Ik wilde even 'snel' naar de IKEA. Maar ja, dat gaat natuurlijk niet. Op vrijdagmiddag met een winkelkarretje ff snel door de IKEA racen is er gewoon niet bij. Sowieso is het natuurlijk een mega-grote winkel. Ik werd niet alleen tegengehouden door langzaam- breeduitlopende mensen hoor, ik zie daar ook altijd zoveel leuke dingen. Hebberig word ik ervan!

Artikel lezen
3 Reacties tonen