Profile icon Profiel News icon Posts (8)
Blog image
  • Mama

Ik ben soms zo ontzettend moe!

Mijn man is veel weg voor zijn werk en daardoor komt de zorg van de kindjes voornamelijk bij mij terecht. Dit kan soms wel zijn tol eisen!

Ik heb 3 kleine kindjes (3 jaar en 9 maanden, 2 jaar en 4 maanden en 6 maanden) en laten we voorop stellen dat we hier samen voor gekozen hebben. Voordat we aan kindjes begonnen wist ik al dat mijn man veel weg zou zijn voor zijn werk. Zijn ritme is wel iet verandert, maar toch. Meestal is hij 4 weken van huis en dan 2 weekjes thuis. De laatste tijd soms zelfs korter, omdat het nu druk is en hij moet werken. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Geduld is een schone zaak!

Kort na mijn vorige blog was het bloeden eindelijk gestopt. Wat was dat toch een heerlijk gevoel, totdat ik aan de pil begon!

Wat was ik blij dat ik na ruim 20 weken geen bloed meer verloor. Wat gaf dat een heerlijk gevoel. Het enige waar ik tegen op zag was het slikken van de pil. Maar het is niet anders. Dit is voor een periode van 6 maanden en daarna zijn we er (als het goed is) weer van af. 

Artikel lezen
1 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Ik word er zo onzeker van!

Mijn kleine meisje in inmiddels 4.5 maand en nog steeds is het bloeden niet gestopt! Ik word er gek van!

Ons meisje is deze week al 19 weken bij ons en ik denk dat ik van die 19 weken ongeveer 17 weken bloed heb verloren. De eerste 14 weken heb ik non-stop bloed verloren. Daarna had ik eindelijk twee weken rust. Vervolgens kreeg ik mijn eerste menstruatie en toen weer een weekje rust. Daarna begon de ellende weer en ik word er echt gek en onzeker van!

Artikel lezen
27 Reacties tonen
Blog image
  • Mama

Het hoge woord is eruit!

Het heeft even geduurd voordat ik het heb durven toegeven, maar het hoge woord is er nu uit. Ik heb een Postnatale Depressie!

Sinds de bevalling van mijn derde kind zit ik mezelf in de weg. Ik wist niet waar ik het zoeken moest en wist ook niet waar dit vandaan kwam. Dit gevoel herken ik niet van mijn eerder bevallingen. Het heeft even geduurd voordat ik aan de bel heb getrokken, maar hulp is onderweg. En wat vind ik dat moeilijk. Toegeven dat het niet gaat volgens het plaatje wat men van je verwacht. 

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

Dingen die ik doe, denk en zie tijdens het afvallen!

Als ik bezig ben met afvallen dan zijn er een aantal dingen die ik doe, denk en zie. Herkennen jullie dit?

Inmiddels ben ik in mijn 4de week van mijn fitjourney en gelukkig gaan de kilo's de goede kant op, naar beneden!Dit is voor mij niet de eerste keer dat ik de strijd met de kilo's aan ga, maar een aantal zaken komen toch wel elke keer weer terug!

Artikel lezen
0 Reacties tonen
Blog image
  • Mama
  • Gezond

De eeuwige strijd tegen de kilo's!

We moeten weer aan de bak! De jongste is nu 3 maanden en het wordt tijd om weer summer-proof te geraken!

Velen van jullie zullen zich hier wel in herkennen (of misschien ook wel niet, Lucky you!), de eeuwige strijd tegen de kilo's. Voor mijn derde zwangerschap zat ik goed in mijn vel, sportte ik veel en was ik relatief gezien "slank". Nu 3 maanden na mijn derde zwangerschap begin ik weer met sporten, zit ik absoluut niet lekker in mijn vel en ben ik alles behalve slank. Wat ik wel ben: IK BEN HET BEU. Ik wil me weer lekker in mijn vel voelen, ik wil weer een goede conditie hebben en ik wil toch ook weer slanker zijn. Nu is slank een begrip dat voor iedereen anders te interpreteren valt. Ik val niet onder de categorie model slank, sixpack slank, maar in mijn ogen een normaal figuur voor een moeder van 3 kindjes. 

Artikel lezen
2 Reacties tonen

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.