Snap
  • Mama
  • Gezond

De eeuwige strijd tegen de kilo's!

We moeten weer aan de bak! De jongste is nu 3 maanden en het wordt tijd om weer summer-proof te geraken!

Velen van jullie zullen zich hier wel in herkennen (of misschien ook wel niet, Lucky you!), de eeuwige strijd tegen de kilo's. Voor mijn derde zwangerschap zat ik goed in mijn vel, sportte ik veel en was ik relatief gezien "slank". Nu 3 maanden na mijn derde zwangerschap begin ik weer met sporten, zit ik absoluut niet lekker in mijn vel en ben ik alles behalve slank. Wat ik wel ben: IK BEN HET BEU. Ik wil me weer lekker in mijn vel voelen, ik wil weer een goede conditie hebben en ik wil toch ook weer slanker zijn. Nu is slank een begrip dat voor iedereen anders te interpreteren valt. Ik val niet onder de categorie model slank, sixpack slank, maar in mijn ogen een normaal figuur voor een moeder van 3 kindjes. 

Een paar weken geleden ben ik dan ook een blog begonnen op mijn eigen website (zie link in bio) ter motivatie, ter ondersteuning van mezelf en voor anderen. Ik ga daar wekelijks bijhouden of ik ben afgevallen en op welke manier. Om te beginnen start ik 2 weken lang gedurende een periode van 6 weken met 3 verschillende "afslank methoden". Welke? Weigtwatchers, het bijhouden van mijn macro's en Sonja Bakker. Na die periode ga ik kijken wel manier het beste bij mij pak. Mijn richtlijnen hiervoor zijn: is het vol te houden, kan ik de eventuele keuzevrijheid aan of verzet ik me meer tegen voorgeschreven menu's en val ik ermee af?

Naast het letten op mijn eten ga ik ook sporten. Dit ga ik 4 keer in de week doen. Dit is niet altijd even makkelijk te combineren met 3 kleine kindjes en een man die vaker van huis is dan thuis. Toch is het te doen? Ik ga jullie laten zien hoe ik dit aanpak en wellicht hebben jullie ook nog goede tips voor mij! 

Ik zou het leuk vinden als jullie met mij mee lezen en ik hoop zo jullie te motiveren, maar zelf kan ik ook altijd een beetje extra motivatie gebruiken!

7 jaar geleden

Dankjewel :-)

7 jaar geleden

Succes! Ik lees met je mee :)