Snap

Ik maak me toch wel een beetje zorgen

Eigenlijk moet je in zulke situaties als deze google niet gebruiken, maar helaas weer mislukt. En hoe voel je je dan? Nog onzekerder!

Wat is er aan de hand? 12 weken na mijn bevalling verlies ik nog bloed. Veel, nee dat  niet. Prettig, absoluut niet. Ik word er onzeker van en als je gaat googlen word je alleen maar bang. 

6 weken na mijn bevalling heb ik een inwendige echo gehad en er zaten geen placenta restjes. Zou ook eigenlijk niet moeten kunnen aangezien mijn kindje middels een Keizersnede is gehaald. Op dat moment dacht mijn gynaecoloog dan ook dat het mijn aankomende menstruatie zou zijn. Helaas. Na 12 weken nog geen verandering. 

Vervolgens maar een afspraak bij de huisarts gemaakt. Zoals gewoonlijk doet hij het af met: Het is niks, kijk het even aan. In de tussentijd kan ik je wel hormonen geven. Nou nee bedankt. Ik wil zekerheid. Dus dan het heft maar in eigen handen genomen en mijn gynaecoloog gebeld. Dit is echt een topvrouw en heb met haar een goede band. Ze schrok dat ik nog steeds bloed verloor en vond het ook niet normaal. Ik moest zo snel mogelijk langskomen. 

Eenmaal bij de gynaecoloog krijg ik meteen een inwendige echo, weer niks te zien. Ze snapt er niets van. Dan maar een inwendig  onderzoek. Ze ziet waar het bloed vandaan komt, uit mijn baarmoeder. Dan maar een uitstrijkje nemen, ook al is het beter dat pas een half jaar na de bevalling te doen. Vervolgens nog een inwendige echo, nog steeds niks te zien. Mijn gynaecoloog vindt het verontrusten, maar ik moet nu even op de uitslag wachten. Ik kreeg ampullen mee om het bloeden te stoppen. Helaas werken deze ook niet. 

Nu moet ik nog een weekje wachten op mijn uitslag en maak me toch wel zorgen. Ik vraag me toch af of meer vrouwen dit hebben gehad?

6 jaar geleden

Ik heb na de keizersnee van mijn oudste ook 12 weken bloedingen gehad. Aan het eind niet meer heftig, maar het was er nog wel. De gynaecoloog vond dit niet verontrustend, alles zag er goed uit... ik zei al dat het de negen maanden zonder menstruatie wel gecompenseerd had! Opeens was het over.... en ik gaf trouwens wel borstvoeding

6 jaar geleden

Ik heb na de keizersnee van mijn oudste ook 12 weken bloedingen gehad. Aan het eind niet meer heftig, maar het was er nog wel. De gynaecoloog vond dit niet verontrustend, alles zag er goed uit... ik zei al dat het de negen maanden zonder menstruatie wel gecompenseerd had! Opeens was het over.... en ik gaf trouwens wel borstvoeding

6 jaar geleden

Zo, 12 weken is inderdaad wel erg lang!! Waar komt het vandaan en hoe komt het? Dat zijn de vragen waarom je natuurlijk als eerste antwoord op wil! Gelukkig word je nu goed geholpen en ik hoop dat je uitslag meevalt. Ik kan me niet meer herinneren hoe lang ik heb gebloemd na de bevallingen, maar i iedergeval niet 12 weken!! Ben je alweer aan de pil?